Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση του ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία συγχαίρει τους παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη επί της Λαμίας και καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ΠΑΕ με την αγορά μετοχών.


 Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την επιτυχία της Δευτέρας επί της Λαμίας, που μας ανεβάζει στην τρίτη προνομιούχο θέση. Συγχαίρουμε τους 3000 και πλέον οπαδούς μας που έδωσαν εντυπωσιακό «παρών», κάνοντας καμίνι το ΕΑΚ και θυμίζοντας παλιές εποχές.
Ο κόσμος να σταθεί με τον ίδιο παλμό κοντά στην ομάδα σ' όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, δίνοντας ώθηση και δύναμη στους παίκτες μας.
Ο κόσμος να δώσει την απάντησή του σε όσους επιλέγουν να πλήξουν το γόητρο των οπαδών και το κύρος του συλλόγου. Να κοιτάξουν τί κόσμο κατεβάζει π.χ. ο Ολυμπιακός του Πειραιά στα τελευταία παιχνίδια, τι εισιτήρια κόβουν οι της Super League, Πλατανιάς, Τρίπολη, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Καλλονή, Κέρκυρα, Βέροια, Πανθρακικός, ομάδες που έχουνε παικταράδες στη σύνθεσή τους. Η γειτονική Λάρισα έκοψε προχθές 138 εισιτήρια και ο Απόλλων Σμύρνης 220 εισιτήρια.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού, η μεγάλη προίκα του συλλόγου όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς σπουδαίοι πρόεδροι και παράγοντες της ομάδας, παρ' όλο που από το 2011 δέχθηκε πίκρες και απογοητεύσεις, προσπαθεί να στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις.
Κανείς δεν ξεχνά, δεν διαγράφει, δεν μηδενίζει τους 17.000 οπαδούς μας στο Πανθεσσαλικό σε τρία παιχνίδια, τους 5.000 στου Χαριλάου και τους 3.500 στην Κατερίνη.
Τέλος, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους για αγορά μετοχών, μέχρι την Παρασκευή να επικοινωνήσουν με τα μέλη της διοίκησης του ΣΦΟΒ

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...