Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αντί για χιουμοριστικού κειμένου...

Ήταν η σειρά μου να γράψω κάτι....
Αυτή την φορά λοιπόν διάλεξα κάτι εύκολο...
Η φαρσοκωμωδία που παίζεται ανάμεσα σε ομάδες και πειθαρχικές επιτροπές συνεχίζεται...
Το καλοχαιδεμένο σωματείο του κάμπου των 5 ΠΑΕ μέσα σε 20 χρόνια ακόμα μία φορά θα πέσει στα μαλακά.
Η απολογία τους για τα επεισόδια του Αλκαζάρ και την επίθεση στους 30-40 βολιώτες προσκεκλημένους μόνο από σενάριο κακόγουστης ελληνικής επιθεώρησης της δεκαετίας του 80' μοιάζει να έχει βγει...

Απλά την παραθέτω και διαλέξτε τι να κάνετε...Γελάστε,κλάψτε....

«Ξεκινώντας από την δεύτερη κατηγορία, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, ξεκαθάρισε πως Βαγγέλης Πλεξίδας στην ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπάρχει...»

Ρε σεις τζαμπα γελάμε και τα βάζουμε με τον Πλεξίδα....Τόσο καιρό ο αδερφός του ο Σωτήρης είναι που κάνει κουμάντο στους βλάχους...Και να μην ξεχνιόμαστε!Με την δικαιολογία των παρένθετων προσώπων το ΠΑΣΟΚ του Γερουλάνου αφάνισε την ομαδάρα του Ολυμπιακού πριν 4 χρόνια! 

«Ο υπερβάλλων ζήλος ενός αστυνομικού τον οδήγησε στη ρίψη ενός δακρυγόνου και δημιουργήθηκε ένταση. Η διακοπή ήταν το πολύ οκτώ λεπτών λόγω των δακρυγόνων.»

Σύμφωνα με τα LIVE chat που κάλυψαν τον αγώνα και τον ΟΤΕ ΤΒ η διακοπή κράτησε 24 λεπτά και μερικά δευτερόλεπτα.Ο αγώνας διακόπηκε στο 79...τότε δηλαδή θυμήθηκαν κάποιοι φίλαθλοι να μπούνε χωρίς εισιτήριο!Μάλιστα οι οργανωμενοι της ΑΕΛ επειδή «πονάνε» τον Πλεξίδα σαν δικό τους άνθρωπο κάνανε ντου και με φωτοβολίδες προσπάθησαν να απομακρύνουν τους «κακούς που μπήκαν χωρίς εισιτήριο» όπως φαίνεται και στο βίντεο.





«Η διακοπή έγινε επειδή κάποιοι μπήκαν χωρίς εισιτήριο...»


Εδώ βλέπετε την ομάδα περιφρούρησης της Λάρισας που έχει αναλάβει να απομακρύνει με φωτοβολίδες όσους μπαίνουν χωρίς εισιτήριο....



Το ρεσιτάλ του δικηγόρου της Λάρισας συνεχίστηκε:

«Το γήπεδο είναι εγκαταλειμμένο και υπάρχουν σπασμένα καθίσματα ούτως ή άλλως. Μόνο δύο-τρία πετάχτηκαν...Δύο, τρία καθίσματα που ήταν ήδη ξηλωμένα και πετάχτηκαν στην τάφρο. Το Αλκαζάρ είναι παλιό και παρατημένο και αρκετά καθίσματα είναι σπασμένα ήδη»

Ίσως και λιγότερα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.Όπως άλλωστε είναι γνωστό τα πλαστικά καθίσματα των γηπέδων σαν ώριμα φρούτα όταν πολυκαιρίσουν σπάζουν από μόνα τους και πέφτουν...συνήθως και εντελώς τυχαία πάνω σε βοηθούς ή σε αντίπαλους οπαδούς!








Μπορεί σε κάποιους όλο το σκηνικό να φαίνεται σαν ανέκδοτο ,να δείτε όμως που η Καλοχαιδεμένη Φοράδα για ακόμα μία φορά θα πέσει στα μαλακά και η ντροπή δεν θα είναι του δικηγόρου και όσων υποστηρίζει αλλά των δικαστών...


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...