Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Δύο και μία για το φινάλε...

Η κανονική σεζόν της Β΄Εθνικής πλέον μετράει...αντίστροφα και το VolosFans αναλύει:

Τρεις ομάδες βρίσκονται με 39 βαθμούς στην δεύτερη θέση.Βέβαια επειδή στην Ελλάδα όλα γίνονται, υπάρχουν δύο ή και τρεις εκκρεμότητες.Η έφεση της Λαμίας, η αναμενόμενη τιμωρία της Λάρισας και πιθανότητα η έφεσή της αν τιμωρηθεί τελικά και αυτή με αφαίρεση βαθμών.

Μέχρι τότε πάντως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τους υπολογισμούς μας με τα δεδομένα ως έχουν μέχρι σήμερα.
Ο Ολυμπιακός έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα έναντι των αντιπάλων του.Το πρώτο είναι πως υπερτερεί σε κάθε ισοβαθμία με Λάρισα και Λαμία είτε είναι...μόνο με μία εξα αυτών ,είτε είναι τριπλή.
Το δεύτερο είναι πως έχει το πιο βατό πρόγραμμα με δύο ήδη υποβισμένες ομάδες και την Καρδίτσα.Αν μάλιστα παραμείνει η ποινή της Λαμίας, ο Ολυμπιακός αρκεί να πάρει έξι βαθμούς και στην Καρδίτσα να πάει...αδιάφορος.
Η Λαμία μάλλον είναι το...αουτσάιντερ πλέον,αφού είναι η μοναδική ομάδα που «χρωστάει» ρεπό.Η Λάρισα από την άλλη έχει και αυτή πολλά να αναμένει...Το πρώτο είναι πως δεν θέλει με...τίποτα τιμωρία αφαίρεσης βαθμών.Η ομάδα του κάμπου μπορεί να μην έχει ρεπό,αλλά έχει τρία παιχνίδια με ομάδες που «καίγονται» εξίσου για βαθμούς.Καρδίτσα και Ζάκυνθος μόνο αδιάφορες δεν είναι ,ενώ ακόμα και να ξεπεράσει το σκόπελό τους θα παρακαλάει την τελευταία αγωνιστική να είναι αδιάφορος ο Ηρακλής μήπως και «τσιμπήσει» κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση αν κάνει το 3Χ3 ,κάτι που θεωρείται δυνατό, όχι μόνο θα έχει τερματίσει δεύτερος,αλλά θα πάει στα play-off πιθανότατα με πόντους στο...«σακούλι» του.Η βαθμολογία:

1) Ηρακλής 53
2) Ολυμπιακός Βόλου 39
3) Λαμία 39
-----------------------------------
4) Λάρισα 39
-----------------------------------
5) Ζάκυνθος 35


Tα παιχνίδια του Ολυμπιακού
Φωκικός 
Εθνικός Σερρών 
Καρδίτσα 

Tα παιχνίδια της Λαμίας
Αιγινιακός
Καλαμαριά
ΡΕΠΟ

Tα παιχνίδια της Λάρισας
Καρδίτσα
Ζάκυνθος
Ηρακλής

Tα παιχνίδια της Ζακύνθου
Αγροτικός Αστέρας
Λάρισα
Πιερικός

Τα παιχνίδια του Ηρακλή    
Καλαμαριά
Αγροτικός Αστέρας
Λάρισα

*Εντός έδρας  *Εκτός έδρας


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...