Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Τρίποντο και...βλέπουμε (pregame)

'Έχει καταντήσει βαρετό να ψάχνουμε νέα κλισέ θέλοντας να τονίσουμε την σπουδαιότητα ενός αγώνα.
Έτσι όπως είναι η βαθμολογία ο Ολυμπιακός πλέον παίζει με την «πλάτη στον τοίχο» σε κάθε παιχνίδι ,αφού το +5 από την Λάρισα και το +7 από την Ζάκυνθο ,δύσκολα θα καλυφτεί.

Η ομάδα μας καλείτε λοιπόν να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την ενισχυμένη Καλαμαριά όπως την ξέρουμε χρόνια ,ή Απόλλων 1926 όπως λέγεται τα τελευταία χρόνια.

Το παιχνίδι αναμένεται δύσκολο και αυτό φαίνεται και από την προϊστορία των συναντήσεων των δύο ομάδων η οποία στην Θεσσαλονίκη είναι συντριπτική για τους Βολιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα καθώς Ιντζίδης , Νικολιάς και Καρράς έχουν χάσει προπονήσεις και δεν θα αρχίσουν στο βασικό σχήμα ακόμα και αν συμπεριληφθεί κάποιος εξ αυτών στην αποστολή.Αν προστεθεί και ο Θέος που εκτίει την μία αγωνιστική τιμωρίας ,τότε είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός έχει αρκετές απουσίες.


Ο τεχνικός της Καλαμαριάς, Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Ψυχογιό, Μπαμπά, ενώ εκτός έμειναν ακόμα οι Κουρούπης, Δήμου και Σουλίδης.

Η αποστολή της Καλαμαριάς: Βρονταράς, Π. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Ευσταθίου, Καπετάνος, Κατσιαρός, Κιόσε, Καράμπελας, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Παναγιωτούδης, Β. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Τσούτσης, Φιγκερόα, Χατζηλιάδης.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γρατσάνης.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ την Δευτέρα στις 18:00
  • Ενώ η ομάδα αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου για την Θεσσαλονίκη, δεν ανακοινώθηκε η αποστολή.
  • Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα . Αυτοί είναι οι εξής: Μπαλντομπαλίεφ, Μαρτίνες, Μπιτάνγκ, Ζέρης, Γιαλούσης, Καρράς, Κασμερίδης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Σκοπελίτης, Τριανταφυλλάκος, Ρόκας, Κυζιρίδης, Μπέριαν, Ρίζος, Μακρυδημήτρης Ντινόπουλος ,Μπουτζίκος.
  • Εκτός έμειναν οι Ιντζίδης , Κολίτσι , Νικολιάς, Κεσίδης και ο τιμωρημένος Θέος.

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...