Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ώρα να γιγαντώσουμε την ομάδα

Διαβάστε την ανακοίνωση από το Ριζόμυλο όπως έφτασε στο mail του VolosFans.com.

H ανακοίνωση:
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για ακόμα ένα παλικαρίσιο <<διπλό>> (0-1) στο Αλκαζάρ για φέτος, μια συνήθεια που έγινε λατρεία τα τελευταία χρόνια! Ο Ολυμπιακός Βόλου έκαψε τον <<καρνάβαλο>> της Θεσσαλίας μέσα στη Λάρισα, τον προσπέρασε στη βαθμολογία, απάντησε με τον τρόπο που όλοι θέλαμε στις προσβλητικές και ανόητες ανακοινώσεις των <<τυριών>> και έδειξε ποιος είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ και ποιος ο <<ΠΕΛΑΤΗΣ>>!

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το πάθος, την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που έδειξαν τιμώντας την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και μη <<τσιμπώντας>> στις βλαχομαγκιές και στον εκφοβισμό των κομπλεξικών και απελπισμένων <<τυρόβλαχων>>. Τέτοιες εμφανίσεις δίνουν ταυτότητα στην ομάδα μας και ικανοποίηση στον κόσμο και ανάλογη συνέχεια κρίνεται απαραίτητη!

Όσο για τους κομπλεξικούς αποδέκτες της συνεχούς <<φάπας>>, αν για κάθε 1000 καθίσματα που σπάζανε έμπαινε και ένα γκολ υπέρ τους, καλά θα ήταν για αυτούς, καθώς φέτος σε 4 μεταξύ μας αγώνες ούτε γκολ δεν έχουν βάλει, ενώ έχουν δεχθεί 4 και ελπίζουμε να ήταν αρκετά, διότι η <<προμήθεια>> τέλειωσε για φέτος στον <<πελάτη>>...

Η χαρά και η ικανοποίηση για μας είναι μεγάλη! Τώρα είναι η σειρά του οπαδού του Ολυμπιακού Βόλου να <<παίξει μπάλα>> και να μη μείνει στα γλέντια μόνο! Ώρα να γιγαντώσουμε την ομάδα κάνοντας τον καλύτερο δυνατό τερματισμό στη Football League. ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΥΓ1. Ευτυχώς σε λίγο καιρό που θα ξαναεπισκεφτούμε το <<εξοχικό>> θα ασχοληθούμε μόνο με μπάλα... Ο αντίπαλος θα είναι μια πιο σοβαρή ομάδα (Τύρναβος) και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε επιπρόσθετα μισάωρα μπροστά στην τηλεόραση προκειμένου να εκτονωθεί ο κάθε κομπλεξικός οπαδός που χρήζει ψυχοθεραπείας!

ΥΓ2. Κρίμα για τα 1000 καθίσματα που σπάσατε, χαλώντας την αισθητική του <<εξοχικού>> μας! Τουλάχιστον δεν τα έχετε άμεση ανάγκη... Κακά τα ψέματα, θα σας πάρει καιρό μέχρι να είστε και πάλι σε θέση να κάθεστε δίχως πόνο και δάκρυα!

ΥΓ3. Όλοι στο ΕΑΚ την Τετάρτη να γιορτάσουμε και να γλεντήσουμε και τον Πιερικό, ενώ οι άλλοι θα έχουν το λαρισινό ντέρμπι που αναμένεται να κόψει την (ήδη κομμένη) ανάσα τους!

RiZoMyLoS G1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...