Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο κόσμος συνεχίζει να απέχει...

Η ομάδα μπορεί να βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο,ο κόσμος όμως συνεχίζει να απέχει.
Η μεγάλη νίκη στην Λάρισα δεν στάθηκε ικανή να συγκινήσει τους φιλάθλους του Βόλου και στο γήπεδο βρέθηκαν 1500-1600 άτομα.
Μάλιστα κόπηκαν 9 εισιτήρια λιγότερα από όσα κόπηκαν στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα γεγονός που έριξε το μ.ο των φετινών εισιτηρίων στα 692 (!) 

Η αποχή του κόσμου και τα συνεχόμενα αρνητικά ρεκόρ πρέπει επιτέλους να τελειώσουν.Την Δευτέρα έχουμε ένα παιχνίδι που αν το πάρουμε θα είμαστε το φαβορί για την τρίτη θέση και θα μπορούμε να «χτυπήσουμε» ακόμα και την δεύτερη θέση απέναντι σε μία ομάδα που αν και νεοφώτιστη από όλες τις μεριές ,δείχνει πως ευνοείται από το κατεστημένο και προορίζεται για την νέα Καλλονή, τον νέο Εργοτέλη ,τον νέο Πλατανιά της Σούπερ Λίγκας.

Ο κόσμος πρέπει επιτέλους να γεμίσει το «μισό» ΕΑΚ των 5.700 θέσεων και να πάρει το παιχνίδι μόνος του.Άλλωστε έχουμε να το κάνουμε αυτό πολλούς μήνες.

Την Δευτέρα στις 18:00 είναι ίσως η πιο κρίσιμη ημέρα της νεότερης ιστορίας του Ολυμπιακού.Όχι μόνο αγωνιστικά ,αφού η βαρύτητα της φανέλας της Λαμίας μόνο μειδίαμα μπορεί να προοκαλέσει, αλλά σε πολλούς άλλους τομείς που έχουν να κάνουν με το πόσο η πόλη «χρειάζεται» τον Ολυμπιακό δυνατό και πρωταγωνιστή.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...