Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κυριακή της τυροφάγου!

Νέα νίκη του Ολυμπιακού στην Λάρισα με γκολ του Μπάρμπα...
Κοκίνησε ο σβέρκος του Πλεξίδα από τις φετινές σφαλιάρες!
Οι ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν την Λάρισα στην βαθμολογία και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Επεισοδιακό το παιχνίδι αφού διακόπηκε για 23 λεπτά μετά από "ντου" των οπαδών της γηπεδούχου στους 50 «προσκεκλημένους» φίλους του Ολυμπιακού.





Ο Ελευθερόπουλος κατέβασε αναμενόμενο αρχικό σχήμα.Έτσι εμπιστεύτηκε το κέντρο της άμυνας σε Γιαλούση και Μπάρμπα,ενώ στο αριστερό άκρο βρέθηκε ο Μπουτζίκος ενώ στα δεξιά ήταν ο Ζέρης.
Σαν αμυντικό χαφ ήταν ο Ρόκας με τον Τριανταφυλλάκο ,ενώ στην επίθεση ο Διαμαντόπουλο ήταν στα φορ, ο Θέος από πίσω του και οι Νικολιάς και Μπεριάν στα φτερά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές κακό με τον Ολυμπιακό να μπαίνει σχετικά «τρακαρισμένος» και να δέχεται δύο τελικές από αδράνεια που ήταν ακίνδυνες.Από εκεί και πέρα έγινε ένα παιχνίδι δύναμης και κέντρου με πολλά λάθη,πολλά φάουλ συνεχόμενες διαμαρτυρίες και διακοπές και «στημένες» προσπάθειες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια της προκοπής,ενώ αντίθετα η ομάδα του κάμπου είχε μία καλή ευκαιρία λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με κεφαλιά του Ελιομάρ.


Το β μέρος άρχισε με την Λάρισα και τον Ολυμπιακό να παλεύουν στον βούρκο και τους γηπεδούχους να δείχνουν πως στέκονται ελαφρώς καλύτερα.Ακολούθησε το δίλεπτο που έκρινε τον αγώνα.Γκολ του Μπόγιοβιτς από «στημένο» που ακυρώθηκε ως οφ-σάιτ και αμέσως μετά στημένο του Γιαλούση ,κεφαλιά του αφύλακτου Μπάρμπα και η μπάλα στο βάθος της εστίας του Αποστολίδη.
Ουσιαστικά το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε αφού τα όσα ακολούθησαν ήταν τραγελαφικά.


Ντου των οπαδών στις κερκίδες, οι παίκτες να προσπαθούν να παίξουν μπάλα, 23λεπτη διακοπή και συνέχιση του αγώνα με τις μάχες και την καρεκλομαχία να συνεχίζεται.Σε όλον αυτόν τον χαμό οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και έκαναν αυτοί την μία και μοναδική φάση που θα μπορούσε να αλλάξει το ρου του αγώνα στο 90...φεύγα!

Λάρισα: Αποστολίδης, Καρανίκας (46’ Ενγκεσάν), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (70’ Πίντο), Ελιομάρ (61’ Ρίστοβιτς), Σερζίνιο, Πινδώνης, Μπόγιοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν, Νικολιάς (82’ Μακρυδημήτρης), Θέος (58’ Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος (66’ Μπαλντοβαλίεφ)




Κάρτες: 10
' Πινδώνης , 15΄ Ελιομάρ, 29' Νεμπεγλέρας, 73' Πινδώνης 91' Μπανούσης 27' Ζέρης 27' Τριανταφυλλάκος, 78' Νικολιάς

Μας άρεσε.... 
Ντέρμπι ήταν και όπως και να το πάρεις σημασία έχει να το πάρεις.Ο Μπάρμπας με το γκολ που πέτυχε δικαίως κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.

Δεν μας άρεσε...

Ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες ,αλλά μετά από τέτοιες νίκες και τέτοια προσπάθεια προφανώς και τα ξεχνάς μέχρι το επόμενο παιχνίδι.




Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Παναγιωτόπουλος χάρισε την απευθείας αποβολή του Καρανίκα ο οποίος έφτυσε στο πρόσωπο τον Γιαλούση μόλις στο 12ο λεπτό.Μάλλον ο βοηθός είδε την φάση που έγινε μπροστά του,αλλά δεν είπε τίποτα στον διαιτητή που ήταν σχετικά μακριά.Τραβηγμένη η κάρτα στον Τριανταφυλλάκο.Χαρίστηκε κίτρινη στον Νεμπεγλέρα μόλις στο 4ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ του Μπόγιοβιτς που δεν μέτρησε σαν οφσάιτ..Η φάση είναι οριακή και θέλει τηλεοπτική βοήθεια.
Καθαρό πέναλτι στον Ρόκα αρνήθηκε ο ρέφερι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον Τζαναβάρα.Η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς.Κερδίσαμε χρόνο για να κερδίσουμε την χρονιά.Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ντιέγκο και όλοι θα είμαστε δίπλα του.Κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης που είναι πολύ δύσκολο,αλλιώς το σημερινό τρίποντο δεν θα έχει κανένα νόημα.Το παιχνίδι ήταν επιπέδου Σούπερ Λίγκας και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.Μας δυσκόλεψε πολύ η Λάρισα που είχε τρεξίματα στον άξονα με σωστή προσέγγιση που είχαμε σκεφτεί.Από εκεί και πέρα όλα τα παιδιά ματώνουν στην προπόνηση.Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς στο κέντρο.Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μας βοήθησε περισσότερο αυτή η τακτική.»

Τζαναβάρας:«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την πόλη και την ομάδα.Ζήτησα καθαρό μυαλό αλλά δεν τα καταφέραμε.Είχαμε δύο κίτρινες στα πρώτα λεπτά.Δεν είχα καθαρό μυαλό.Το είπα στους παίκτες μου αλλά δεν το κατάλαβαν.Μπήκαν παθιασμένοι μέσα και έπαιζαν σκληρά.Εκεί χάθηκε το παιχνίδι αλλά και επειδή ακυρώθηκε το γκολ που πετύχαμε.Θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση της διοίκησης.Προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω τα πράγματα που ήθελα από τους παίκτες.Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες.Με 16 νέους παίκτες δεν μπορεί να δέσει η ομάδα και ο χρόνος είναι αντίπαλος.Αφού δεν μπορεί να αλλάξει κάτι αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες.Δεν μπορώ να κάνω κάτι...Δυστυχώς η κατάσταση είναι αυτή.Η ομάδα είναι καλή και στην προπόνηση εντελώς διαφορετική.Ο Καρανίκας πρέπει να αγωνίζεται σαν επαγγελματίας και όχι σαν οπαδός.»

Κυζιρίδης:«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πανηγυρίσουμε. Κοιτάμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι.Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ αλλά και στον υπέροχο κόσμο μας που του αξίζουν πολλά περισσότερα!»




Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος ήταν ο κόσμος  βρέθηκε στις κερκίδες του Αλκαζάρ.Ο κόσμος δεν ξεπέρασε το πολύ τις 2000.
  • Πολύ ήταν πάντως η βροχή που έπεφτε και είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε γήπεδο ερασιτεχνικής κατηγορίας.
  • Οι κλασικοί πενήντα προσκεκλημένοι βρέθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού στο πέταλο του Αλκαζάρ.
  • Για 23 λεπτά το παιχνίδι διακόπηκε όταν οι οργανωμένοι της Λάρισας έφυγαν από το πέταλο και προσπάθησαν να επιτεθούν στους 30-40 προσκεκλημένους βολιώτες της ΠΑΕ Λάρισας.Η αστυνομία αντέδρασε και τα πολλά δακρυγόνα ήταν το αποτέλεσμα.
  • Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει η Λάρισα μετά από όσα γράφτηκαν στο φύλο αγώνα.
  • "Είναι κοροιδία με τις Κασσάνδρες στην ίδια κατηγορία" έγραφε ένα πανό στο πέταλο των οργανωμένων.Η απάντηση ήρθε από τον Μπάρμπα...
  • Ο Πλεξίδας μετά από καιρό βρέθηκε στις κερκίδες του Αλκαζάρ.Όλο το γήπεδο τον έβριζε ρυθμικά μετά το τέλος του αγώνα.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...