Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Το ρόστερ του Ολυμπιακού

Δείτε το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά τις φετινές μεταγραφές - αποδεσμεύσεις της ομάδας.

ΣΣ: Οι θέσεις των παικτών προέρχονται από το βιογραφικό τους και μπορεί να μην ανταποκρίνονται πλήρως στην αγωνιστική τους θέση.

(Κάνοντας κλικ στο όνομα του κάθε παίκτη θα μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό του ,όπως δημοσιεύτηκε στο VolosFans.)

Τερματοφύλακες: Κασμερίδης  Χρυσοστομίδης ,Κολίτσι ,Ρίζος
Αριστεροί Οπισθοφύλακες Μαργαρίτης , Μπουτζίκος
Δεξιοί Οπισθοφύλακες :  Καρράς ,Ζέρης Γιαλούσης
Κεντρικοί αμυντικοί:  Καψιώτης , Μπάρμπας , Μακρυδημήτρης , Ιντζίδης
Αμυντικοί Μέσοι: Ρόκας  ,Κεσίδης , Μαρτίνεθ,
Επιθετικοί Μέσοι:  ΣκοπελίτηςΤριανταφυλλάκος ,Νικολιάς , ΜπιτάνγκΚυζιρίδης,
Επιθετικοί:  ΝτινόπουλοςΑραπίτσας ,Διαμαντόπουλος, Μπαλτνοβαλίεφ ,Θέος , Μπεριάν


Η ομάδα μας ενισχύθηκε περισσότερα από την...μέση και μπροστά όπως φαίνεται από το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει.

Διαθέτει πλέον τέσσερις τερματοφύλακες ,ενώ στα άκρα της άμυνας δεν έγιναν αλλαγές ουσίας ,αφού μοναδική προσθήκη ήταν ο Μπουτζίκος που θα προσπαθήσει αρκετά για να «πάρει» την θέση του βασικού από τον Μαργαρίτη. Πάντως ο Ελευθερόπουλος έδειξε πως μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον Καρρά αριστερά,αλλά με περιορισμούς αφού ο παίκτης είναι δεξιοπόδαρος.

Στο κέντρο της άμυνας πραγματοποιήθηκε η σημαντική προσθήκη του Ιντζίδη ,ο οποίος μάλιστα πήρε άμεσα φανέλα βασικού ενώ ο βασικότατος Μακρυδημήτρης δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα τελευταία παιχνίδια.Ο συγκεκριμένος παίκτης βέβαια προσφέρει μία εναλλακτική λύση στα «εξάρια»,όπου ο Ολυμπιακός δεν έχει εναλλακτικές λύσεις.
Στην νευραλγική αυτή θέση εκτός του Ρόκα,υπάρχουν οι Κεσίδης και Μαρτίνεθ και κατά...συνθήκη μπορεί να παίξει και ο Κυζιρίδης.Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει ειδικό ευχέλαιο για τον Στάθη,έτσι ώστε να «βγάλει» την χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Πάμε τώρα πιο...μπροστά!

Ο νεοαποκτηθείς Τριανταφυλλάκος παίζει στον άξονα ανάμεσα στις θέσεις 8 και 10 ,ενώ ο Κυζιρίδης μπορεί να αγωνιστεί και πιο πίσω.Να σημειωθεί πως στην Νίκη έπαιξε ως αμυντικός χαφ.Στον άξονα αγωνίζεται και ο Σκοπελίτης που περιμένει υπομονετικά να του δοθεί η ευκαιρία,ενώ στα πλάγια έχουμε πλέον περισσότερες λύσεις ,αλλά όλες...δεξιοπόδαρες.Μπεριάν ,Μπιτάνγκ ,Νικολιάς είναι παίκτες που παίζουν στα...«φτερά» και εναλλάσσουν πλευρές ,κανείς τους όμως δεν είναι καθαρόαιμο αριστερό εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει και επιτελικό μέσο.Ο Μέζα που ήταν "δεκάρι" δεν αναπληρώθηκε και έτσι στην συγκεκριμένη θέση θα δούμε να αγωνίζονται και πάλι παίκτες «κατά συνθήκην» με τους Θέο και Κυζιρίδη να παίζουν αυτόν το ρόλο και ενίοτε και τον Μαρτίνεθ και τον Τριανταφυλλάκο που ,ανάλογα με το ύψος που αγωνίζονται οι αμυντικοί μέσοι, ανεβαίνουν και αυτοί πιο ψηλά.

Στο χώρο της επίθεσης ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις.Έτσι εκτός των νεαρών Ντινόπουλου και Αραπίτσα που μπορεί να έχουν επαγγελματικά συμβόλαια ,αλλά δεν χρησιμοποιούνται, ο Ολυμπιακός έχει τον Διαμαντόπουλο στο κέντρο της επίθεσης,ενώ Μπαλτοβαλίεφ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός επιθετικός όσο και ως περιφερειακός.Ο Μπεριάν επίσης αγωνίζεται εκτός από πλάγιος και ως περιφερειακός ενώ ο Θέος είναι...μπαλαντέρ αφού παίζει συνήθως πίσω από τον κεντρικό επιθετικό μέχρι και στα όρια του...δεκαριού.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...