Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τεσσάρα στο ρελαντί!


Στο ρελαντί κέρδισε με τεσσάρα ο Ολυμπιακός και συνεχίζει να κυνηγά Ζάκυνθο και Λαμία.
Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν βελτιωμένοι και με καλό ποδόσφαιρο πρόσφεραν στους 1800 φίλους τους ένα ευχάριστο απόγευμα με μία άνετη νίκη.
Το δυσάρεστο πάντως είναι πως ο Μπεριάν τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Λαμία.



Ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του και δείχνει να βρίσκει ταυτότητα και να παίρνει φόρα.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα τον οποίον έλεγξαν απόλυτα, ανεβοκατέβαζαν τον ρυθμό του ανά πάσα στιγμή και αναλόγως στρατηγικής και μπορούσαν να πετύχουν όσα γκολ ήθελαν.
Από την άλλη ο Πιερικός έδειξε αδύναμος ,είχε ουσιαστικά μία καλή φάση με ένα πολύ ωραίο σουτ του Σταμάτη και από εκεί και πέρα παραδόθηκε πλήρως.

Στο 10 ' έγινε η πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι όταν μετά από ωραία πάσα του Μπιτάνγκ από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Μπαλτοβαλίεφ. Ο Σκοπιανός επιθετικός μέσα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε, για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Παπατολίκας.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 13' ο Μπιτάνγκ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, σούταρε με τη μπάλα να περνά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπατολίκα.Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός σκόραρε από στημένο.Κόρνερ ο Γιαλούσης ,πλασέ ο Τριανταφυλλάκος και γκολ.Ένας ακόμα παίκτης «άνοιξε» τον λογαριασμό των γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα εκτός του Τριοανταφυλλάκου και αυτός ήταν ο Μπαλντοβαλίεφ.
Ο Σκοπιανός επιθετικός με πολύ καλή απευθείας εκτέλεσε φάουλ έκανε το 2-0 και απλοποίησε τα πράγματα.
Τα γκολ θα μπορούσαν να είναι πιο πολλά με τον Μπάρμπα να χάνει μία καλή ευκαιρία με την κεφαλιά που έπιασε μετά από κόρνερ,ενώ το τρίτο γκολ ήρθε στο 48΄μετά από πολύ καλό συνδυασμό η μπάλα κατέληξε στον Θέο ο οποίος κοντρόλαρε με μήκος την μπάλα την έφερε στο πόδι του και εκτέλεσε τον Παπατολίκα.Στο 92', στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Σταμάτης Καρράς με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαλούση και σύγχυση στα καρέ του Πιερικού έκανε το τελικό 4-0.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρίζος, Ζέρης (58' Καρράς), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος (73' Διαμαντόπουλος), Μπεριάν (38' Νικολιάς λ.τρ.), Μπαλντοβαλίεφ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαμπάκης (27' Καρατάσιος λ.τρ.), Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Παλάτσιος, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Κατσιαμήτας (49' Γιαννόπουλος), Μπαστάνης (60' Βιλανάκης), Ντόσης, Σταματής





Κάρτες:
 Νικολίας -Καρτσαμπάς ,Σταματής 

Μας άρεσε.... 
-Η ομάδα έβγαλε επιτέλους αυτοματισμούς ίσως για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.
-Μπαλντοβαλίεφ και Μπουτζίκος έδειξαν καλά στοιχεία ,ενώ o Γιαλούσης αναλαμβάνει τον ρόλο του Ρόκα στην «ηγεσία» της ομάδας όταν ο δεύτερος λείπει
-Η ομάδα βάζει γκολ από «στημένα» κάτι που δεν εκμεταλλευόταν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Δεν μας άρεσε...

Η αστάθεια του Ρίζου σε κατά τα λοιπά εύκολες φάσεις.




Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Σφακιανάκης πέρασε απαρατήρητος.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Είχαμε δει την αντίπαλη ομάδα δύο φορές και είχαμε πει ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες να τη διασπάσεις και να κάνεις τελική ενέργεια. Παίζει 4-3-3, από τα καλύτερα της κατηγορίας, έχει πλάνο και αυτό είναι έργο του προπονητή της. Τα δύο παιχνίδια που είδαμε και έφερε ισοπαλία, αδικήθηκε. Η αντίπαλη ομάδα ήταν έξι παιχνίδια δίκαια αήττητη. Έπρεπε να ρισκάρουμε στο σημερινό ματς. 
Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εκπληκτικά, το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, δημιουργία κι από άξονα και από πλάγια. Συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς να δουλεύουμε, θα μπορούμε να επιβληθούμε σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η καθημερινή δουλειά στην προπόνηση με κάνει περισσότερο χαρούμενο από τους αγώνες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή όταν έπρεπε, επιβλήθηκαν σήμερα με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, οπότε μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι ο προπονητής.»

Γράφας:«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε δύο γκολ γρήγορα κι αυτό μας επηρέασε αρνητικά. Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον Ολυμπιακό και τον κ. Ελευθερόπουλο οι στόχοι που έχουν θέσει να υλοποιηθούν. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, τίποτα δεν είναι τυχαίο, γίνεται πολύ καλή δουλειά.»

Θέος:«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη που έχει μεγαλύτερη σημασία μετά το διπλό στη Λάρισα. Θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Η σημερινή μας νίκη έδωσε μεγαλύτερη σημασία στη νίκη της Κυριακής. Στόχος μας να μπούμε στα πλέι οφ, αυτό θα κάνουμε, δουλεύουμε σκληρά κι αυτό θα βγει στο γήπεδο"»




Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος ήταν ο κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του ΕΑΚ.Ο κόσμος δεν ξεπέρασε τα 1800 άτομα ενώ ανακοινώθηκε πως κόπηκαν 576 εισιτήρια.
  • Οι συνεχόμενες βλάβες στα «μηχανάκια» των διαρκείας προκάλεσαν και πάλι συνωστισμό και παράπονα στις θύρες.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...