Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Με νύχια και με δόντια...

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την είσοδο στα play off.
Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον Arena Fm και ανέφερε για την ήττα από τον Ηρακλή:
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήταν ένας τελικός, αλλά ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα και το ματς δεν πήγε καλά. Προηγήθηκε ο Ηρακλής νωρίς στο σπίτι μας και δεν μπορέσαμε να το ανατρέψουμε καθώς γίνεται καλή δουλειά. Ήταν δουλεμένη ομάδα, με καλό υλικό και η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Σε ένα ντέρμπι οι μονομαχίες είναι πάρα πολλές και όταν έχει και λάσπη το παιχνίδι πάει στην δύναμη. Στη Β’ Eθνική όταν προηγηθεί μια ομάδα είναι πολύ δύσκολο και οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να την πατήσεις από οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για την ενίσχυση της ομάδας μας:
«Κάναμε κάποιες μεταγραφές, προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Εδώ που φτάσαμε είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να μπούμε στα πλέι οφ».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα 1926:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που παίζει για την παραμονή της. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για το γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ Football League:

«Στις αρχές δεν έπαιζα, αλλά όταν πήρα την ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκα. Με χαροποιεί που είμαι πρώτος σκόρερ, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση:

«Θεωρώ πως αν ο Ηρακλής συνεχίσει έτσι δεν θα έχει πρόβλημα για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Το θέμα είναι τι θα γίνει στα play off»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...