Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Παράκληση Μπέου για παρέμβαση!

Επέμβαση των εισαγγελέων για τα επεισόδια στο Αλκαζάρ ζητάει ο Δήμαρχος Βόλου.

Σε επιστολή του ο Αχιλλέας Μπέος τονίζει πως σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια όχι μόνο από οπαδούς της Λάρισας, αλλά και από παράγοντές της. Ζητεί από τους Εισαγγελείς, από τη στιγμή που όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε video, να ασκηθεί αυτεπάγγελτα δίωξη, τη στιγμή που τα αδικήματα ξεπερνούν τα όρια των αθλητικών παραβάσεων. 

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου:
"Αξιότιμε κε Εισαγγελεύ,
Την Κυριακή 22/2/2015 διεξήχθη στο γήπεδο της Λάρισας αγώνας πρωταθλήματος Football League μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν εκτεταμένα και βίαια επεισόδια, όχι μόνο από οπαδούς της φιλοξενούσας ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και από παράγοντές της. Τα επεισόδια αυτά ξεπερνούνε τα όρια των αθλητικών παραβάσεων, καθώς έλαβαν χώρα σωρεία ποινικών αδικημάτων εις βάρος δημοτών της πόλης μου, παραγόντων της τοπικής μας ομάδας και διαιτητών/παρατηρητών.
Πολλοί εκ των δραστών απεικονίζονται ξεκάθαρα στην τηλεοπτική εικόνα που λήφθηκε από τον αγώνα και άρα με την απλή επισκόπηση του βίντεο είναι εφικτός ο εντοπισμός τους από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα και ποινική τους δίωξη από εσάς.
Για όλα τα παραπάνω σας ενημερώνουμε δια της παρούσας και παρακαλούμε για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις όλα τα παραπάνω αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως και άρα ανεξάρτητα από το ότι (πιθανόν ελλιπώς) έχει αναγραφεί στο φύλλο αγώνα.

Με τιμή,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. ΜΠΕΟΣ"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...