Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η σφαγή της Χίου και του...Αλκαζάρ!

Με αυτά που είδα εχθές στην τηλεόραση ένιωσα πως ξεχνάω όσα έμαθα τόσα χρόνια στα γήπεδα.

Ο συμπαθής και εορτάζων σήμερα Λάζαρος έκανε τιμή λέει στον Κοκκίνη με την παρουσία του αφού νιώθει αηδιασμένος με την διαιτητική σφαγή που υπέστη η ομάδα του.

Εγώ θα τον παρακαλούσα να ανοίξει ένα λεξικό, να μάθει την εννοιολογική σημασία της σφαγής "βλέπε σφαγή της Χίου, των Καλαβρύτων,του Διστόμου κτλ" έτσι ώστε να μπορεί να την χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη λέξη στο μέλλον πιο εύστοχα ,έστω και μεταφορικά.

Αγαπητέ αναλφάβητε δεν μπορείς να ορίσεις την συγκεκριμένη συμπεριφορά ως σφαγή ορμώμενος από μία και μοναδική φάση που την βλέπεις 20 φορές και συμπέρασμα δεν βγάζεις.Α...ξέχασα,δύο είναι οι φάσεις...δεν τους άφησε να χτυπήσουν και ένα κόρνερ...
Δεν μπορείς να  την ορίσεις ως σφαγή από την στιγμή που από το 45΄ έπρεπε να παίζεις με 9 παίκτες.
Δεν μπορείς να την ορίσεις ως σφαγή από την στιγμή που δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Ρόκα.
Για να μην αναφέρω πως ακόμα είσαι στο παιχνίδι των play off επειδή ο διαιτητής χαριστικά δεν διέκοψε οριστικά το παιχνίδι.

Ας μαθαίνουμε όλοι εμείς καλά Ελληνικά και να μην συμπεριφερόμαστε σε όλους όσους μας βλέπουν ή μας διαβάζουν ως ζώα χωρίς κριτική ικανότητα. 
Αντε και καλή Σαρακοστή μας.

ΥΓ:Οι παίκτες μας έκαναν το χρέος τους και μας έκαναν χαρούμενους.Τις επόμενες ημέρες είναι η σειρά μας να κάνουμε το καθήκον μας στην ομάδα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της ΔΕΞΙΑΣ στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...