Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο κόσμος δικλείδα ασφαλείας


Το κλάμπ του Ριζομύλου εξέδωσε ανακοίνωση.Διαβάστε την όπως έφτασε στο volosfans@gmail.com:


«Ακόμα ένα ντέρμπι με τα <<τυριά>> για φέτος, ακόμα μία ευκαιρία για <<φάπα>> στους ακόρεστους <<πελάτες>> του Ολυμπιακού Βόλου!

Η ΠΡΩΤΑθΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ μέσω του προέδρου της άλλη μια φορά προσπαθεί με ανακοινώσεις να μειώσει αυτόν στον οποίο δεν μπορεί φέτος ούτε γκολ να βάλει, αυτόν που την απέκλεισε στο Κύπελλο Ελλάδος παίρνοντας παλικαρίσιο <<διπλό>> (0-1) στο Αλκαζάρ και την έστειλε να ασχοληθεί με τη γνωστή <<ΕΚΘΕΣΗ ΤΥΡΙΩΝ>> στο <<ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ>>, αυτόν που τη <<γλέντησε>> (2-0) στο ΕΑΚ στον εντός έδρας αγώνα για τη Football League και αυτόν που την έχει κάνει να αλλάξει τόσους και τόσους προπονητές και να ξεπεράσει και τον ίδιο της τον εαυτό στο κόμπλεξ προσπαθώντας μάταια να απαλλαγεί από την <<πελατειακή σχέση>>!

Καλούμε τους παίχτες που φοράνε την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν απάντηση στους <<τυρόβλαχους>> και στον πρόεδρό τους, να <<ματώσουν>> και να τιμήσουν την φανέλα μέσα στη Λάρισα και η ΣΙΓΟΥΡΙΑ, η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΛΗΣΗ που διέκρινε την ομάδα στο 1-2 του <<ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ>> και στο 0-1 του Αλκαζάρ να τη διακρίνει και τώρα! ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, όπως αποδείχθηκε ήδη φέτος καίγοντας πρόωρα τον <<καρνάβαλο>> της Θεσσαλίας σε όλους τους θεσμούς!

Αλλάζοντας θέμα, έχουμε τονίσει από την αρχή της χρονιάς ότι φέτος τρελές απαιτήσεις από μια ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ δεν έχουμε. ΠΑΡΑΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ... Μέσα στη χρονιά παρατηρούμε διάφορες κινήσεις που ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ <<ΤΥΡΙΩΝ>> ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Δεν τοποθετηθήκαμε άμεσα για να μην προκαλέσουμε κακό στην ομάδα, αλλά τώρα που ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως το ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ θέμα του ονόματος της ομάδας έχει πάψει να <<σκαλίζεται>> τονίζουμε πως η ομάδα λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ από το 1937 και έτσι θα συνεχίσει! Κανείς δεν μπορεί να <<παίζει>> με το όνομα, το έμβλημα και τους οπαδούς της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ομάδας που ΙΣΤΟΡΙΚΑ εκπροσωπεί το Βόλο και τη Μαγνησία! Ευχόμαστε το θέμα ΟΝΤΩΣ να είναι λήξαν, αν και το γεγονός της απουσίας του ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στη μπουτίκ της, καθώς και η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας (volosfc.gr) δεν μας επιτρέπουν ακόμα να νιώθουμε 100% ασφαλείς για τη διαφύλαξη της ΙΔΕΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ... Σε κάθε περίπτωση ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της ομάδας αποτελεί ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1937 ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ! ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!!!

ΥΓ1. Για άλλη μία φορά (γιατί ποτέ δεν είναι αρκετό!):
ΓΑΜ... ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ... ΒΟΛΕ ΟΛΕ, Σ'ΑΓΑΠΩ!!!

ΥΓ2. ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

ΥΓ3. Όσο αφορά το Κύπελλο Ελλάδος, φαίνεται πως ο <<πελάτης πράσινος λαγός>> έχει ανεξάντλητο κόμπλεξ και πως τα <<γλέντια>> που τους έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στη Super League ακόμα και σήμερα είναι βαθιά χαραγμένα στο μυαλό τους!!!

ΥΓ4. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ <<ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ>> ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

RiZoMyLoS G1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...