Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ήττα - Χαρακίρι

Εκτός στόχων από νωρίς κινδυνεύει να μείνει ο Ολυμπιακός μετά την νέα ήττα εντός έδρας που γνώρισε αυτή την φορά από τον Ηρακλή.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να «δυσκόλεψε» τον Ηρακλή ,αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν πετύχει από νωρίς αυτό που χρειάζονταν,το γκολ και έπειτα απλά στήθηκαν άριστα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν αυτό που ήθελαν κάνοντας το παιχνίδι τους.


Για να μην...πολυλογούμε το παιχνίδι χάθηκε βασικά επειδή ο Ηρακλής ήταν απλά καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.Και όταν θέλεις να κερδίσεις μία καλύτερη ομάδα χρειάζεσαι και τύχη που δεν υπήρχε αφού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε,αλλά και μία διαιτησία στο ύψος της και αυτή του Σημαιάκη που  με πονηρά σφυρίγματα βοήθησε τους φιλοξενούμενους να αντέξουν την πίεση σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία.





Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και στο πάθος και ήταν ξεκάθαρο πως όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ αυτός θα είχε και τις περισσότερες πιθανότητες για το τρίποντο. Εκεί, σ' αυτό τον τομέα ο Ηρακλής στάθηκε τυχερός, αφού στο 8' άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Κυριακίδη, παγώνοντας το ΕΑΚ. Βέβαια, για να έρθει αυτό το 0-1 είχαμε μια καλά οργανωμένη επίθεση, με τον Ρομάνο να συνεργάζεται άριστα με τον Περόνε και αυτός να... σερβίρει στον σκόρερ.

Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής στήθηκε με άμυνα για...σεμινάριο στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ και φάνηκε πως η ομάδα μας έπρεπε να..φτύσει αίμα για να πετύχει γκολ.Και αυτό δεν ήρθε ποτέ αφού η ομάδα μας πολύ δύσκολα έβρισκε διαδρόμους ,παρά την συντριπτική κατοχή της μπάλας που είχε.
Βέβαια ο Ηρακλής δεν ήταν η ομάδα που κλείστηκε ,αφού με τον Ολυμπιακό ψηλά να πιέζει,βρήκε χώρους και έκανε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο πάντως οι μοναδικές ευκαιρίες εκτός του γκολ ήταν ένα επικίνδυνο σουτ του Κυζιρίδη και η φάση του 38΄με το επικίνδυνο σουτ του Ρομάνο.


Στο β΄μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε ακόμα περισσότερο,αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες.Ο Ελευθερόπουλος προσπάθησε να «ανακατέψει» την τράπουλα,αλλά ουσιαστικές ευκαιρίες υπήρξαν μόνο μετά την δίκαιη αποβολή του Μπαρτολίνι.Έτσι στο 78' ο Μπεριάν από τα αριστερά έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο προωθημένος Ιντζίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρίζος, Ζέρης, Καρράς (69' Θέος), Ιντζίδης, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Νικολιάς, Μπιτάνγκ (64' Μπεριάν), Κυζιρίδης, Διαμαντόπουλος (46' Μπαλντοβαλίεφ).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιάμπαρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (58' Στάμου), Σιατραβάνης (69' Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης, Ρομάνο (85' Βαλεριάνος), Περόνε.






Κάρτες: 
11΄' Ζέρης ,22' Κυζιρίδης, 45' Γιαλούσης - 21' Μπαρτολίνι,  23'Μπουκουβάλας ,  33΄ Ιντζόγλου , 66' Στάμου, 71' Μπαρτολίνι

Μας άρεσε.... 
Ο διασκελισμός του Μπεριάν που έδειξε πως θα βοηθήσει.

Δεν μας άρεσε...

Το γεγονός πως ο Μακρυδημήτρης έμεινε εκτός αποστολής,αφού θα ήταν πιο χρήσιμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τα «στημένα» που δεν εκτελεί η ομάδα αφού δεν υπάρχει «εκτελεστής».
Τα κοντρόλ του Μπαλτοβαλίεφ.




Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Σημαιάκης δικαίωσε την διοίκηση αφού με πονηρά σφυρίγματα «έβγαζε» τον Ολυμπιακό από την περιοχή των φιλοξενουμένων σε περιόδους πίεσης.Σαφώς δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Ο Ηρακλής είναι ομάδα Super League. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πώς γίνεται μία ομάδα από την αρχή για να κάνει τη διαφορά. Θεωρώ ότι μαζί με την ΑΕΚ είναι τα φαβορί.

Στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον προπονητή του Ηρακλή, είναι ότι θεωρώ ότι ήταν ισορροπημένος. Είδα μία πολύ καλή ομάδα απέναντι σε μία ομάδα που προσπαθεί να γίνει και αυτή πάρα πολύ καλή.  Νομίζω ότι είχαν ευκαιρίες και οι δυο ομάδες, νομίζω ότι ήταν ισορροπημένες οι γραμμές τους. Στο δεύτερο ημίχρονο θαρρώ ότι αν υπάρχει μία ομάδα που να δυσκόλεψε τον Ηρακλή αυτή ήμασταν εμείς.  Αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, αλλά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία, γιατί ο Ηρακλής είναι μία τόσο καλή ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει ευκαιρία.

Όταν παίζεις τόσο καλά και χάνεις για μένα είναι το χειρότερο. Ήταν βήμα προς τα εμπρός. Υπομονή χρειάζεται, εγώ την έχω, θα πρέπει να την έχουν και οι υπόλοιποι.

Σίγουρα έχουμε απομακρυνθεί, είναι νωρίς, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε.

Στη Football League δεν βλέπω κάποιο παιχνίδι να είναι εύκολο. Τώρα το μαθαίνω το πρωτάθλημα, αλλά δεν βλέπω ότι έχει εύκολα παιχνίδια».

Παπαδόπολος: «Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιέζαμε ψηλά, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν και πάλι πάρα πολύ καλά, κρατήσαμε στην άμυνα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Να δώσω συγχαρητήρια τους παίκτες μου, τους αξίζουν πολλά μπράβο. Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ματς έδειξαν ότι αξίζουν πολλά. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. Εχουμε μεγάλο ρόστερ, έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και στο κύπελλο να κάνουμε ό,τι μπορούμε».



Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 3000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ.
  • Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως κόπηκαν 1101 εισιτήρια.
  • Οι οργανωμένοι πάλι υπέπεσαν σε γκάφα, αφού προσέφεραν μία διακοπή- δώρο 4 λεπτών στους παίκτες του Ηρακλή,ακριβώς την στιγμή που την χρειαζόταν.
  • Όταν διακόπηκε το παιχνίδι λόγω ρίψης αντικειμένων,η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να αποχωρεί από τις κερκίδες.
  • Εντύπωση προκάλεσαν οι τσιρίδες που έβγαζαν οι παίκτες του Ηρακλή σε κάθε μαρκάρισμα που γινόταν.Δεν ξέρουμε αν έτσι έχουν μάθει να κερδίζουν κάποια σφυρίγματα, πάντως πολλές φορές οι κερκίδα γέλασε με το θέαμα που ήταν αστείο.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...