Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μαλακίες τούμπανα το VolosFc!

Ο Γιώργος Τόρης ξεκαθάρισε και πάλι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα μετονομασίας ή συγχώνευσης .
Μάλιστα χαρακτήρισε τα όσα γράφονται ως παπαριές και μαλακίες τούμπανα» ενώ ξεκαθάρισε πως οι μεταγραφικές κινήσεις γίνονται για να υλοποιηθεί ο στόχος της ομάδας που είναι η τριάδα. 

Ο ίδιος ανέφερε πως μέχρι και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας η ομάδα θα είναι έτοιμη ως προς το 99%.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα έχει κάνει έναν προγραμματισμό όλο το προηγούμενο καιρό κάτι που δεν το κάνουν οι δημοσιογράφοι αυτό, οι δημοσιογράφοι τα μαθαίνουν από την ομάδα. Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μερικοί δημοσιογράφοι έβγαλαν διάφορα ευφάνταστα σενάρια που θεωρώ ότι μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας. Διαβάζω κάποια δημοσιεύματα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου συμβαίνουν άλλα πράγματα και άλλα πληροφορείται ο κόσμος και δεν ξέρω τον λόγο που βγαίνουν όλα αυτά και που αποσκοπούν αυτοί οι άνθρωποι. Ακούμε πράγματα και θαύματα για δημοψηφίσματα και ιστορίες.
Καταρχήν προσωπική παράκληση δεν θέλω να ξανασυζητηθεί σε καμία εκπομπή το θέμα της ονομασίας του Ολυμπιακού Βόλου και το θέμα της συγχώνευσης. Αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Το αναμοχλεύουμε συνέχεια, για ποιο λόγο; Βγαίνει ο κάθε τύπος και λέει ότι μαλακία θέλει, συγνώμη κιόλας που μιλάω έτσι αλλά έχω εκνευριστεί από αυτά που ακούω, ότι χαζομάρα θέλει ο κάθε άνθρωπος ανώνυμα και λέει συγχώνευση.»

Για την δημοσκόπηση του VolosFans είπε: 

«Τι μας ενδιαφέρει εμάς; Η απόφαση και η θέση της διοικήσεως είναι ότι η ομάδα ούτε κανένα όνομα αλλάζει ούτε και καμία συγχώνευση θα κάνει. Δεν πάνε να κάνουνε 500 δημοσκοπήσεις. Εμείς τις γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια όλες αυτές. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας, είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα στο Νομό Μαγνησίας, θα συνεχίσει να είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα στο Νομό Μαγνησίας για πάρα πολλά χρόνια ακόμα, εμείς πιστεύουμε θα καταφέρουμε τους στόχους μας και όλοι αυτοί που κάνουν κακό στην ομάδα θα βρεθούν αργά ή γρήγορα απέναντι στην ομάδα. Απλά πράγματα είναι. Και σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην δέχεστε τέτοια τηλεφωνήματα ή να το κλείνετε κατ’ ευθείαν όταν λέει ο άλλος για μετονομασία και συγχώνευση και παπαριές!
 Η άποψη η δική μου και του Βαρούτσικου είναι. Ποιος άλλος έχει άποψη για το όνομα; Ο φίλος που παίρνει ένα απλό εισιτήριο έχει άποψη για το όνομα; Αφού δεν αλλάζουμε εμείς το όνομα θα μας πει τι να κάνουμε; Δεν υπάρχει τίποτα. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και τελειώσαμε. Ούτε συγχωνεύσεις, ούτε μαλακίες τούμπανα που ακούμε κάθε λίγο και λιγάκι! Για να υπάρξει δημοσκόπηση για κάποιο πράγμα πρέπει να έχει βγει κάτι. Εμείς λέμε ότι το όνομα της ομάδας δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση. Εμείς φοράμε παντελόνια και εμείς στα παντελόνια έχουμε πράγματα και λέμε ότι είναι ξεκάθαρο και ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα στο Νομό Μαγνησίας

Για τη Νίκη Βόλου είπε :
«Εύχομαι η Νίκη να βρει τον δρόμο της αν και φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ πραγματικά το εύχομαι γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους Νικιώτες αλλά από εκεί και πέρα δεν μας ενδιαφέρει εμάς τι κάνει η Νίκη Βόλου. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, να βγούμε με την βοήθεια του κόσμου και των επιχειρήσεων της πόλης να βγούμε από κάποιες δύσκολες στιγμές που όλος ο κόσμος περνάει και από εκεί και πέρα να πάμε την ομάδα μπροστά.»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται: 

«Ήδη γίνονται κινήσεις που δεν φανταζόταν κανένας φίλαθλος. Δηλαδή τι να τα λέμε πριν να τα κάνουμε; Βγαίνουν γράφουν ονόματα που είναι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού για να δώσουμε και έναυσμα σε άλλες ομάδες να χτυπάνε τους στόχους τους δικούς μας. Από πού και ως που τα βρίσκουν αυτά τα πράγματα; Και ποιοι είναι αυτοί δηλαδή που ανεβάζουν και διώχνουν παίκτες; Ποιος Μέζα και μαλακίες φεύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου; Ποιος Ρόκας έφυγε από τον Ολυμπιακό Βόλου; Πόσες μαλακίες θα ακούσουμε; Μιλάω γενικά για το τι αναφέρεται και τι κάθονται και ακούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου από πέντε παπαγαλάκια που δεν ξέρουν τι ακριβώς πρεσβεύουν.»

Για το ότι ο Μέζα δεν είναι στην αποστολή με τον Παναιτωλικό:

 «Τι να σημαίνει αυτό; Ο Μέζα είναι παίκτης της ομάδας. Το τι θα κάνει ο Ελευθερόπουλος και ποιον θα πάρει είναι θέμα προπονητή. Δεν είναι θέμα ούτε του Τόρη ούτε του Βαρούτσικου. Δεν επεμβαίνουμε εμείς στα αποδυτήρια, τα αποδυτήρια είναι του προπονητή. Η ιστορία αυτή έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό Βόλου. Θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να το καταλάβουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι και θα μείνει Ολυμπιακός Βόλου. Αυτοί όλοι που αναμοχλεύουν όλα αυτά δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν.»

Για την αντικατάσταση του Κούτση από τον Ελευθερόπουλο: 

«Έγινε για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που ο στόχος της ομάδας είναι να είναι στην τριάδα. Ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας. Ο Μπαλντοβαλίεφ δεν ήρθε για πλάκα στον Ολυμπιακό Βόλου. Και άλλοι παίκτες που έρχονται στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά θα τους μάθετε από το siteτης ΠΑΕ. Δεν θα λέμε έρχεται ο ένας και ο άλλος και μετά να μην έρθει κάποιος και να γινόμαστε ρεζίλι. Όταν υπογράφει ένας παίκτης ανακοινώνεται. Τώρα αν θέλει ένας δημοσιογράφος να κάνει ντόρο πρόβλημά του.»

Για τα όσα ακούστηκαν για τον Ρόκα και ότι φεύγει:  

«Όπως το ότι έφυγε ο Ρόκας από την ομάδα. Που έφυγε και δεν το ξέρουμε εμείς; Ο Ρόκας είναι στην αποστολή. Ο Μέζα ξεκουράζεται. Πως γίνονται όλα τα πράγματα σε αυτή την πουτάνα την πόλη;
Για γενικά όσα ακούγονται: Βγαίνουν και γράφουν και λένε διάφορα και κάνουν κακό. Εμείς κλέψαμε έναν παίκτη από την ΑΕΛ. Ο Μπαλντοβαλίεφ ήταν να πάει στην ΑΕΛ και ήρθε στον Βόλο. Λένε Τριανταφυλλάκος, Κουρτεσιώτης διάφορα αυτό δεν δίνει πάτημα σε μια ομάδα να τους χτυπήσει αυτούς τους παίκτες; Και δεν ξέρω πως βγαίνουν αυτά τα πράγματα. Ας μαζευτούμε λίγο, να τελειώσει ο προγραμματισμός της ομάδας και θα τα μάθετε όλα. Αλλά όταν έχουν υπογράψει οι παίκτες και φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Όχι φιλολογικά. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Η διοίκηση έχει αλλάξει τη νοοτροπία της σε πολλά πράγματα και θέλει βοήθεια από τον δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης. Αλλιώς θα αποξενωθούν από την ομάδα και θα βρεθούν και απέναντι της και απέναντι στον κόσμο. Γιατί ξέρω και εγώ να χρησιμοποιήσω ονόματα αύριο – μεθαύριο και ξέρω και ποιος τα βγάζει εσκεμμένα και ποιος όχι. Δεν είμαστε κορόιδα. 500 χρόνια ζούμε στην πόλη αυτή και έχουμε επιχειρήσεις. Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο, βάζουμε στο ποδόσφαιρο. Αν κλείσει ο Ολυμπιακός Βόλου θα υπάρχουν αθλητικά ράδια, αθλητικές εφημερίδες, site; Τι θα λένε; Θα βρίζουν εμένα και τον Βαρούτσικο; Ένα μήνα, δύο. Θα κλείσουν μετά, θα βαρεθούν όλοι. Πως ζουν μερικοί άνθρωποι; Δεν ζουν από τον Ολυμπιακό Βόλου; Ας τιμήσουν το ψωμί που τρώνε από τον Ολυμπιακό Βόλου και ας μην ασχολούνται με το τι κάνει  η ομάδα.»

Για τον γενικότερο μεταγραφικό προγραμματισμό:

«Η ομάδα με την Καρδίτσα θα είναι κατά 99% έτοιμη...»

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...