Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Με την πλάτη στον τοίχο (pregame)

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στις 18:00
Η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ανίκητο εκτός έδρας Ηρακλή και θα προσπαθήσει να τον υποχρεώσει στην πρώτη του απώλεια βαθμών μακριά από το Καυτατζόγλειο.
Αυτό άλλωστε αναμένεται και από την προϊστορία των συναντήσεων των δύο ομάδων η οποία στον Βόλο είναι συντριπτική για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ελευθερόπουλος θα έχει στην διάθεσή του όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές αφού η ΠΑΕ εξασφάλισε και τα δελτία των Μπεριάν, Κυζιρίδη και Ρίζου.Μόνος αμφίβολος είναι ο Τριανταφυλλάκος,ο οποίος ήταν άρρωστος με ίωση και έχασε αρκετές προπονήσεις.


Η ομάδα του Ηρακλή δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ δεν θα έχει φιλάθλους μαζί της αφού απαγορεύτηκε τόσο η οργανωμένη ,όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση.

Η ΠΑΕ εξέδωσε 2000 εισιτήρια και περιμένει από τον κόσμο να κάνει το δεύτερο sold-out της χρονιάς.Μάλιστα όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σημαιάκης.Για τον συγκεκριμένο ορισμό ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ, ενώ αντέδρασαν με ανακοίνωση και οι Austrian Boys.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ.


  • Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ηρακλή: 
Χουάντερσον, Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Πασάς, Λουκίνας, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Αγγελούδης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης, Περόνε.


  • Ανακοινώθηκε η απόστολή του Ολυμπιακού.Εκτός αποστολής έμειναν οι Κασμερίδης,Μακρυδημήτρης και Κεσίδης.Αναλυτικά η  18άδα: 
Μπαλντομπαλίεφ, Θέος, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Ζέρης, Γιαλούσης, Καρράς, Κολίτσης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Ρόκας, Κυζιρίδης, Μπέριαν, Ρίζος

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...