Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός Βόλου - Εθνικός Σερρών pregame↻

Το πρωτάθλημα αρχίζει την Δευτέρα!
Αυτό είναι το μοναδικό σύνθημα στον Ολυμπιακού Βόλου και στον κόσμο του.
Μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός καλείται μέχρι το τέλος του α' γύρου να «κλείσει» την ψαλίδα βαθμολογικής διαφοράς με τον τρίτο.

Μπροστά του στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας (και τα δύο θα γίνουν Δευτέρα) ,ο Εθνικός Σερρών ή Γαζώρου,όπως τον ξέραμε τα προηγούμενα δύο χρόνια που υπάρχει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Η ομάδα των Σερρών έχει στον πάγκο της έναν παλιό γνώριμο,τον Κοκότοβιτς,ο οποίος για αρκετούς ήταν μία από τις κυριότερες αιτίες που χάθηκε η περσινή άνοδος και δεν θα έχει τον τραυματία Τσουβαλτσίδη στην διάθεσή του.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από την άλλη, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα αφού και ο Χέσους Μέζα βρίσκεται στην διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει στον δρόμο του τον Εθνικό δύο φορές και έχει μία νίκη στο Πανθεσσαλικό και μία ισοπαλία στις Σέρρες.

Οι Austrian Boys ήδη με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο του Βόλου να στηρίξει την ομάδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα ήδη προπωλούνται.Σε μία άριστη κίνηση η διοίκηση ανακοίνωσε πως δωρεάν είσοδο θα έχουν όλοι οι νέοι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Φώτης.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.


  • Με κανονική προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό παιχνιδί.Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα «στημένα».
  • Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Αυτοί είναι οι εξής: Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κασμερίδης, Κολίτσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Ρόκας, Σκοπελίτης, Θέος
  • Τα δελτία των Μπαλτνοβαλίεφ και Τριανταφυλλάκου δεν είναι έτοιμα. 
  • Οι κάτοχοι διαρκείας που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους, δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ.



Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...