Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η «πίτα» του Ολυμπιακού!

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματά του διοργανώνει την Κυριακή 18/1 ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου.


Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΕΑΚ και ώρα 12:30 μ.μ. Θα βραβευτούν παράγοντες που βοηθούν το σύλλογο, αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν την περσινή περίοδο, ενώ θα κληρωθούν πλούσια δώρα για όλα τα τμήματα του και θα γίνει από αθλητές του Ολυμπιακού ολιγόλεπτη επίδειξη όλων των αθλημάτων που διατηρεί. 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα από τον Σύλλογο αθλητικού κοινωνικού χορού Break a Move, ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Πανόπουλου που είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλη Πανόπουλου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου απευθύνει κάλεσμα “σε όλους τους αθλητές με τις οικογένειες τους, τους παράγοντες τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρακαλούμε επίσης όσους γονείς δύνανται και επιθυμούν, να φέρουν στην εκδήλωση τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου”.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...