Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Μία με δύο μεταγραφές ακόμη...

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας αποκάλυψε πως θα γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές μέχρι το Σάββατο.

Αρκετά ενδιαφέρονται ήταν το όσα ειπώθηκαν μετά την συνέντευξη τύπου και στα πλαίσια των ερωτήσεων των δημοσιογράφων.

Ο κ. Τόρης δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου:

 «Θεωρούμε ότι 7500 μετοχές είναι εφικτό να πουληθούν στην πόλη του Βόλου. Η μετοχή στοιχίζει 33 ευρώ. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος βλέπει την αλλαγή που επιχειρείται. Ο Βόλος έχει κόσμο που αγαπάει την ομάδα και θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα.Είμαστε η μοναδική επαγγελματική ομάδα σε μία μεγάλη πόλη σαν τον Βόλο.Οι επιχειρηματίες πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως η άνοδος του Ολυμπιακού θα ωφελήσει και τους ίδιους. »

Για το θέμα της αδειοδότησης από την ΕΠΟ:

«Η περσινή μη αδειοδότησή μας ήταν στα πλαίσια του πολέμου χαρακωμάτων που δέχεται ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.Είμαι σίγουρος πως φέτος δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Ο Ανδρέας Κικίλιας και η ομάδα του εργάζεται πάνω σε αυτό.Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα βοηθήσει και αυτή με την σειρά της στο να πάρουμε άδεια.Εάν ο Βολιώτης δεν δείξει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αυτή η ομάδα θα έχει ημερομηνία λήξης στις 30/6/2015. Δεν μπορούμε να λένε ότι θέλουμε ομάδα και η ΠΑΕ σε κάθε αγώνα να μπαίνει 2000 μέσα από τα εισιτήρια.Αν θέλει η πόλη του Βόλου να φθάσει ψηλά η ομάδα, θα το αποδείξει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.»

Για τις μεταγραφές:

«Οι τέσσερις μεταγραφές που έγιναν αφορούν παίκτες ενδεκαδάτους, από το πάνω ράφι.Δεν κάνουμε μόνοι μας τις μεταγραφές.Θα πάρουμε όσες παίκτες μας πει ο Ελευθερόπουλος.Ο προπονητής μας δίνει τις θέσεις που νομίζει πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και τα χαρακτηριστικά που θέλει σε αυτούς.Αν μας έλεγε πως θέλει 9 παίκτες τόσους θα παίρναμε.Υπολογίζω πως θα κάνουμε ακόμα μία με δύο μεταγραφές...»

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...