Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τα παληκάρια και οι στημένοι!

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη που χρειαζόταν στο Αγρίνιο αλλά δεν υπολόγισε στο «στήσιμο» του Παναθηναϊκού στα Χανιά.
Το παιχνίδι στην Κρήτη ήταν για γέλια αφού ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδιζε εύκολα με 0-2 στο ημίχρονο ,στο β μέρος ανεξήγητα πάτησε φρένο,δέχτηκε δύο γκολ και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα απλά αντάλλασσε πασούλες στο κέντρο του γηπέδου.

Η πρόκριση μπορεί να χάθηκε, η ομάδα όμως πραγματοποίησε ελπιδοφόρα εμφάνιση και πήρε μία μεγάλη νίκη γοήτρου.





Η ομάδα μας κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλους του α ημιχρόνου.Με κορυφαίο τον Θέο ,αλλα και έναν πολύ κινητικό Διαμαντόπουλο η επίθεση «έβγαζε» φωτιές και σημείωσε 2 γκολ ενώ λανθασμένα σχεδόν....ακυρώθηκε ένα τρίτο αφού ενώ ο Νικολιάς έφευγε από κανονική θέση και έβγαινε τετ α τετ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων ,ο βοηθός σήκωσε εγκληματικά την σημαία του.

Μόλις στο 16' ο Μπιτάνγκ με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 0-1 μετά από μία προσποίηση έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα «άπιαστη» στο δεξιό άνω παραθυράκι.
Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και απείλησε την εστία μας με «στημένες» φάσεις στο 20' και στο 32'.Και στις δύο φάσεις ουσιαστικά οι αντίπαλοι αμυντικοί βρήκαν χώρο στο κέντρο της άμυνας ,αλλά ευτυχώς τα σουτ ήταν άστοχα.
Σε μία ταχύτατη αντεπίθεση ο Ολυμπιακός σημείωσε το 0-2.Ο Θέος έκανε ένα κατέβασμα από τα αριστερά, πέρασε δύο παίκτες και έδωσε στον ανενόχλητο Διαμαντόπουλο που έκανε το 0-2.

Στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα.Κινδύνεψε σε δύο φάσεις από τον κινητικότατο Κάμπελ αλλά με ένα κοντρόλ παιχνίδι έφερε την ροή του αγώνα στα μέτρα του και πήρε την νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαλεζάς, Κούσας (46' Ετζενγκέλε), Κωνσταντινόπουλος, Ρουμπουλάκου, Γοδόι (46' Κάπελ), Κουτρομάνος, Μήλιος Μύγας, Βασιλείου (64' Άλβες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Γιαλούσης, Κορνελάτος (46' Μαρτίνες), Μπάρμπας, Μαργαρίτης, Ζέρης, Μπιτάνγκ (87' Καρράς), Ρόκας, Νικολιάς, Θέος (64' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος.



Κάρτες:  30' Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος

Μας άρεσε.... 
Ο Θέος και η ταχύτητά του.
Οι οδηγίες που ακούγαμε να δίνει ο Ελευθερόπουλος.

Δεν μας άρεσε...

Το κέντρο της άμυνας «τρώει» στημένες φάσεις συνεχώς.
Τα αβίαστα λάθη του Θέου στο β μέρος.



Ο «κόραξ» του αγώνα

Λανθασμένη υποδέιχτηκε οφ σάιτ ο Νικολιάς ενώ ήταν μόνος του με τον Στεφανάκος.Κατά τα λοιπά ο διαιτητής δεν είχε σπουδαία λάθη.
Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Παίζαμε με μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ελλάδα που εφαρμόζει τέλεια το 4-3-3. Πιστεύω οτι ανταποκριθήκαμε. Εγώ είμαι μερικές ημέρες στην ομάδα, αλλά θα χρειαστεί να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμώ. Αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε για να δείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας»

Μάκης Χάβος: «Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά γιατί είχαμε το μυαλό μας στα παιχνίδια της Κυριακής και της Τετάρτης για το πρωτάθλημα. Είμαστε σε αναμονή ενός Νοτιοαμερικάνου παίκτη ο οποίος θα μας βοηθήσει καθώς παίζει και στον άξονα και στις πτέρυγες τις επιθέσεις».




Μικρά&πικάντικα
  • Άδειο ήταν το γήπεδο αφού στις κερκίδες δεν ήταν πάνω από 100 άτομα.
  • Ουσιαστικά ο Παναιτωλικός έπαιξε με την «δεύτερη» ομάδα του αφού ο Χάβος έκανε πολλές αλλαγές.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...