Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Νέο κάζο από Ζάκυνθο!

Κατώτεροι των περιστάσεων οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Ζάκυνθο για δεύτερη φορά.
Ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος και βγήκε εκτός τριάδας με την ομάδα μας να «φωνάζει» δίκαια για την φάση του 51' όταν σε σουτ του Θέου ο Καλλιβωκάς χρησιμοποίησε και τα δύο του χέρια για να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή του Ξενοδόχοφ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η εμφάνιση ήταν κακή αφού η ομάδα δεν αναπτυσσόταν σωστά ,δεν έκανε αρκετές ευκαιρίες και στις λίγες που είχαν οι αντίπαλοι κατάφερε να δεχτεί το γκολ και να χάσει το παιχνίδι.




Στο α' ημίχρονο έγινε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι πιο επικίνδυνοι.Σε αυτό συντέλεσαν τα περισσότερα λάθη που έγιναν από τους ερυθρόλευκους παίκτες του κέντρου,αλλά και το γεγονός πως από τα πλάγια ο Βαρέλα δημιουργούσε αναταραχή από την πλευρά του Μαργαρίτη.
Σε μία από τις σχετικά λίγες φάσεις οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από αδράνεια της άμυνας ,αφού ο Τσόπελας έκανε την σέντρα και ο Μπλέτσας ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Προηγουμένως βέβαια ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προηγηθεί αν ο ρέφερι έβλεπε το σπρώξιμο του Διαμαντόπουλου μέσα στην περιοχή από τον Τσόπελα.

Από το γκολ και μετά η Ζάκυνθος δεν απείλησε ,αλλά και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει κατάλληλα αφού σημειώθηκαν κάποια σουτ του Διαμαντόπουλου και τίποτα παραπάνω.


Στο β μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος,χωρίς όμως να είναι «καταιγιστικός».Μία φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού ήταν αυτή του 55ου λεπτού όταν δεν δόθηκε πέναλτι - μαρς σε...χέρια του Καλλιβώκα.Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός έκανε λίγες ουσιαστικές επιθέσεις με τις περισσότερες να τελειώνουν στην «υπερφλυαρία» των πλάγιων χαφ και του Θέου που ήταν σε κακή ημέρα.

Παρά ταύτα δικαιούταν ασφαλώς κάτι περισσότερο αφού οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και ουσιαστικά δεν ξανακατέβηκαν με αξιώσεις κάτω από το κέντρο σε όλο το 45'λεπτο.Η πίεση της ομάδας μας θα μπορούσε να γίνει ουσιαστικότερη αν οι τελικές προσπάθειες είχαν καλύτερες προϋποθέσεις.

Τελικά οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον μεγάλο στόχο τους,αφού οι δύο νίκες επί του Ολυμπιακού είναι ότι ενδοξότερο έχει να επιδείξει η ομάδα των Επτανήσων στην ιστορία της.


Ζάκυνθος: Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (Μυταράς) , Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας, Κριτσμάρεβιτς, Χατζησάββας, Τσόπελας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης (83' Καρράς), Γιαλούσης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος (46' Ρόκας), Μαρτίνεθ, Νικολιάς, Μπιτάνγκ(46' Μπαλτοβαλίεφ) , Θέος, Διαμαντόπουλος




Κάρτες: 
33΄' Κρισμάρεβιτς ,39' Ουνιγιαλίδης,  - 19' Τριανταφυλλάκος,  31'Διαμαντόπουλος ,  38΄ Μπιτάνγκ 

Μας άρεσε.... 
Ο Ολυμπιακός στο β μέρος έπαιξε πιο ορθολογικά και δικαιούταν κάτι περισσότερο.

Δεν μας άρεσε...

Απογοητευτικοί οι Τριανταφυλλάκος και Μπιτάνγκ που δικαίως έγιναν αλλαγή.Αρκετοί παίκτες τους...ακολούθησαν σε απόδοση.



Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Παναγιωτόπουλος και οι βοηθοί του τα θαλλάσωσαν στην φάση του 55' αφού ο Καλλιβώκας μόνο που δεν...μπλόκαρε την μπάλα για να μην περάσει την γραμμή στο σουτ του Θέου.
Επίσης ελέγχεται για την φάση της ανατροπής του Διαμαντόπουλου στο 15΄στην οποία χρειάζεται βίντεο για να έχουμε άποψη.


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα δουλεμένη, έχουν τον Κριτσμάρεβιτς που τους δίνει ισορροπία, ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο κι ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή. Αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Οι ευκαιρίες του αντιπάλου γίναν από λάθη δικά μας. Από το 15' και μετά η ομάδα μας ισορροπεί το παιχνίδι. Έχουμε μια ευκαιρία με τον Διαμαντόπουλο κι άλλη μία με καλές προϋποθέσεις και πάνω που ισορροπούμε, ο αντίπαλος ανοίγει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερό μας 45λεπτο από την ώρα που έχω έρθει, είχαμε υπομονή, εκμεταλλευτήκαμε τα μπακ μας, δημιουργήσαμε πάρα πολλές προϋποθέσεις κι ευκαιρίες για γκολ. Απλά κατανοώ ότι το τράβηγμα στον Διαμαντόπουλο στο 15' δεν το είδε ο διαιτητής. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι πέναλτι κι αποβολή και η φάση γίνεται μπροστά στα μάτια του. Πώς δεν το είδε; Αλλάζει όλο το παιχνίδι η συγκκεκριμένη φάση. Αν είναι η ομάδα να πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος, να το γνωρίζουμε. Δεν γίνεται να μην το δει αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια του. Πέναλτι και αποβολή. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Όταν πρέπει να κατακτήσεις ένα στόχο, πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις μια στάση να σταθεροποιηθείς να βάλεις έναν πάσσαλο πιο ψηλά.
Όσο είμαι εγώ προπονητής το fair play της… κοροϊδίας του κόσμου κατά την άποψή μου δεν θα το κάνουμε. Δεν κάνουμε fair play, δεν θέλουμε fair play. Ενημερώνουμε τον αντίπαλο και τον διαιτητή πριν από κάθε ματς. Στην Ελλάδα έτσι δεν παίζεται μπάλα. Θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό. Όλες οι ομάδες μου, όπου θα είμαι προπονητής, δεν θα κάνουμε fair play».

Θέος: «Στο πρώτο 20λεπτο δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε, στη συνέχεια, ωστόσο, η Ζάκυνθος δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που δεν γνωρίζω αν πράγματι υπήρχε πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ μας . Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν είναι δυνατόν ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία να φροντίζουν μόνο το πώς θα κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις, πέφτοντας οι παίκτες συνεχώς κάτω και διακόπτοντας το παιχνίδι. Η κοροϊδία θα πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε τη δουλειά μας, ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και να πετύχει την άνοδο».

Ακίνο:«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, στο γήπεδο σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και ό,τι σχεδιάσαμε όλη την εβδομάδα, το κάναμε σωστά. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Στο πρώτο μέρος, η Ζάκυνθος κυριάρχησε και είχε καλές ευκαιρίες εκτός από το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου αμύνθηκε περισσότερο αλλά με πολύ καλό τρόπο. Ο αντίπαλος είχε μια διπλή ευκαιρία που σταθήκαμε τυχεροί. Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν σκληρή δουλειά σε όλο το ματς κόντρα σε ομάδα πολύ πολύ δυνατή που είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Χαίρομαι για τον Μπλέτσα που έβαλε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ που πέρυσι ήταν στην ομάδα Νέων. Την Τετάρτη υπάρχει μια μάχη κόντρα στη Λάρισα που πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί»


Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου ,αφού δεν παραβρέθηκαν πάνω από 600-700 άτομα.
  • Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν στις κερκίδες και μάλιστα έγινε έξαλλος στην φάση του πέναλτι που ποτέ δεν δόθηκε.
  • Οι τεχνικοί του ΟΤΕ βλέποντας το βίντεο ανέφεραν πως ο Κλλιβώκας χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια του για να μην περάσει η μπάλα την γραμμή του Ξενοδόχοφ.
  • Σε κακή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...