Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Μόνο το διπλό μας κάνει↻

Μόνο το τρίποντο πρέπει να σκέφτεται η ομάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα της Κυριακής.
Εκτός αποστολής ο Κούτσι...

Μόνο το τρίποντο πρέπει να σκέφτεται η ομάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα της Κυριακής.Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πλησιάσουν και γιατί όχι να μπούνε στην προνομιούχο τριάδα αναμένοντας στραβοπάτημα της Λάρισας και της Ζακύνθου.Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να «περάσουν» από την έδρα του τελευταίου Φωκικού.

Η ομάδα της Άμφισσας ταλανίζεται από προβλήματα,αφού έμεινε δυόμιση μήνες χωρίς προπονητή για να κάτσει λίγες ημέρες πριν στο πάγκο της ο Μάρκος Δήμος.Πάντως ο Ολυμπιακός δείχνει να δυσκολεύεται στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στην Άμφισσα.

Η ομάδα μας δεν έχει προβλήματα τραυματισμών ,ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Καρρά να επιστρέφει σε επίσημο παιχνίδι.Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν να προπονηθούν με μπάλα αρκετές ημέρες λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τον Βόλο.

Το παιχνίδι μπορούν να παρακολουθήσουν και φίλοι του Ολυμπιακού αφού δεν ανακοινώθηκε κάποια απαγόρευση.Πάντως η προσέλευση είναι ιδιαίτερα δύσκολη ,αφού πολλά σημεία  της πόλης του Βόλου ,παραμένουν αποκλεισμένα από το χιόνι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βάτσιος.

Το παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή στις 15:00 και δεν καλύπτεται τηλεοπτικά.


  • Χωρίς προπονητή θα είναι τελικά ο Φωκικός ,αφού ο 4 ημερών Δήμας διέκοψε την συνεργασία του με την ομάδα λόγω...διάστασης απόψεων.
  • Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Φωκικό. Αυτοί είναι οι εξής: Κασμερίδης, Κολίτσης, Καρράς, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κορνελάτος, Θέος, Μέζα, Μαρτίνες, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...