Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Επίθεση κατά παραγόντα

Επίθεση εκφοβισμού κατήγγειλε πως υπέστη ο διοικητικός παράγοντας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, γνωστός Βολιώτης γιατρός κ. Νίκος Ρούμπος.Ο κ. Ρούμπος δήλωσε σχετικά σε τοπική ιστοσελίδα: "Δυστυχώς δέχτηκα επίθεση εκφοβισμού από γνωστό κύριο, κοντά στο πάρκινγκ του σπιτιού μου στον Άνω Βόλο. Ο εν λόγω κύριος, με έβρισε, με έφτυσε και με χτύπησε στο πρόσωπο, ασκώντας ταυτόχρονα λεκτική βία εναντίον μου, για θέματα σχετικά με τα τεκταινόμενα στο χώρο της κολύμβησης.

Θα πρέπει εδώ να σας αναφέρω, ότι τη Δευτέρα μαζί με τον κ. Στάμο παρευρεθήκαμε στην Αθήνα στη συνεδρίαση της Επιτροπής μετεγγραφών της ΚΟΕ, υποστηρίζοντας την αίτηση που έχουν υποβάλλει πέντε αθλητές του ΝΟΒΑ και δύο του ΟΕΑ/ΝΑΒ για να πάρουν μεταγραφή από τους συλλόγους τους, στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η επίθεση που δέχτηκε σχετίζεται άμεσα με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Βέβαια, θα πρέπει να τονίσω πως ο εν λόγω κύριος δεν είναι παράγοντας στο χώρο της πισίνας, ούτε γονιός κάποιου αθλητή. Πάντως, εγώ έκανα ονομαστική καταγγελία στις αρμόδιες αρχές, ενώ θα ακολουθήσω με τον δικηγόρο μου και κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου τα πράγματα να μπούνε στη θέση τους. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα
".

Στο χώρο της κολύμβησης το τελευταίο διάστημα γίνονται απαράδεκτες ενέργειες από τους ανθρώπους του ΝΟΒΑ.Μικροί και μεγάλοι αθλητές θέλουν να φύγουν και να προσχωρήσουν στον Ολυμπιακό Βόλου και οι παράγοντες των άλλων ομάδων απειλούν πως θα «κρεμάσουν» τα δελτία τους.Η παραφροσύνη είναι τέτοια που απειλούν ακόμα και μαθητές μικρών ηλικιών.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...