Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Στο πλευρό της διοίκησης

Στο πλευρό της διοίκησης στέκεται ο ΣΦΟΒ με ανακοίνωσή του.
Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους στον αγώνα της Δευτέρας στη Λαμία. Τα έργα των διαιτητικών σφαγιασμών τα έχουμε ξαναδεί και δεν μας εκπλήσσουν. Οι 16 που παραπέμπονται για κακουργήματα, εγκληματικές οργανώσεις, επηρεασμούς διαιτητών, εκβιασμούς και απειλές, είναι αυτοί που σε κρίσιμα παιχνίδια μας έστελναν τα παιδιά τους, τους Σιδηρόπουλους, Αρετόπουλους και νέους Κορδολαίμηδες. Είναι αυτοί που μας πήραν το χαμόγελο από τα χείλη μας και που μας λεηλάτησαν τις ψυχές μας επανειλημμένα.

Η απάντηση σ’ αυτό το βρώμικο και σάπιο μέτωπο είναι ισχυρή Διοίκηση, ισχυρή ομάδα, δυνατή έδρα και κόσμος ενωμένος, συσπειρωμένος και αποφασισμένος. Οι της Λαμίας ξέχασαν ότι υπάρχει και ρεβάνς στο Βόλο σε 2-3 μήνες. Να παραγγείλουνε από τώρα τα babylino τους για να μην τους λείψουνε. Εμείς πέτρες δεν θα πετάξουμε γιατί είμαστε πολιτισμένοι αλλά θα τους λιώσουμε με τις φωνές μας, με τον κόσμο μας και τους παίκτες μας.

Κοιτάμε μπροστά και ο  αγώνας συνεχίζεται. Ο κόσμος να ξυπνήσει, να πεισμώσει, να ξεχάσει τι έγινε τις δύο τελευταίες χρονιές με τα προπονητικά και μεταγραφικά εγκλήματα κάποιων άσχετων, να αφήσει την πίκρα του, τον θυμό του και να δώσει το παρόν στο γήπεδο. Έτσι δυναμώνουμε τη θέληση και το ηθικό των παικτών και της Διοίκησης.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια πρέπει να είναι νικηφόρα που θα μας κρατήσουνε κοντά στην τριάδα και από τον Γενάρη θ’ αρχίσει η μεγάλη αντεπίθεση.
Τέλος ο κόσμος να ξέρει ότι ο Ειδικός Ανακριτής που ανέλαβε τους 16 θα τους στείλει όλους φυλακή για δεκάδες χρόνια και το ποδόσφαιρο θα ξεβρομίσει και θα ανασάνει. Τώρα υπάρχουν και αποδείξεις, όχι όπως παλιότερα που κατηγορήθηκαν αθώοι χωρίς στοιχεία.
Επίσης συγχαίρουμε την ΕΠΣΘ για την κίνησή της κατά της ΕΠΟ αλλά και τη Διοίκηση της ΠΑΕ για την καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...