Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πανηγυρισμός ,χειρονομίες και επεισόδια

Η ήττα μετά σφαγής στην Λαμία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Μάλιστα ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μάριο Γκούρμα μετά την εκτέλεση του αμφισβητούμενου πέναλτι προκάλεσε το αίσθημα των ερυθρόλευκων φιλάθλων ,αφού έδειξε ασέβεια προς την ομάδα που τον ανέδειξε.
 Βέβαια τι να περιμένεις από κάποιον που δηλώνει ψευδως πως παίζει τζάμπα για να διεκδικήσει χρήματα από την παλαιά του ομάδα.

Ένας άλλος παίκτης που θα...θυμούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού στην ρεβανς είναι ο αμυντικός Ρεπετσάς ο οποίος μετά το 2-1 έδειξε περιχαρής στους φιλάθλους του Ολυμπιακού το μεσαίο του δάκτυλο.

Αν μέσα σε όλα βάλει κάποιος και την βλαχο-μάγκικη υποδοχή των ντόπιων ,η οποία πάντως δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα στους 100 εκδρομείς από τον Βόλο, συνθέτουν μία ρεβάνς στο Βόλο αρκετά ενδιαφέρουσα,η οποία βέβαια θα γίνει χωρίς εκδρομείς από την Λαμία,αφού οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι ,οι οποίοι δεν θυμίζονται για τις...«εκστρατείες» τους,έχουν να πατήσουν το πόδι τους στον Βόλο από τις αρχές της δεκαετίας του 80΄.

Το παρακάτω βίντεο αναρτήθηκε από λαμιώτικο ιστολόγιο και καταγράφει την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού στον καταιγισμό βεγγαλικών που δέχτηκαν από τους οπαδούς της Λαμίας.






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...