Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι τους και μόνοι μας λοιπόν...

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys για τη διαιτησία στη Λαμία που στέρησε από τον Ολυμπιακό το θετικό αποτέλεσμα.


«Τη Δευτέρα το βράδυ στη Λαμία παρακολουθήσαμε όλοι ένα έγκλημα εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Ένα έγκλημα, που είχε “εκτελεστές” τους διαιτητές του αγώνα, εντολείς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και καθοδηγητές άτομα που εδώ και χρόνια επιχειρούν να διαφεντεύουν τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου για δικά τους συμφέροντα.

Όλοι αυτοί λοιπόν, φαίνεται πως αποφάσισαν να δοκιμάσουν πάλι τις αντοχές μας. Όλοι αυτοί, πιστεύουν ότι ίσως με τέτοιες δράσεις εναντίον της ομάδας μας, θα κάνουν τον κόσμο να απογοητευτεί και να αποδεχτεί παθητικά αυτή την νοσηρή κατάσταση.

Ε λοιπόν είναι γελασμένοι!

Το μόνο που κατάφεραν, είναι να ξυπνήσουν μέσα μας το δυναμικό αγωνιστικό μας φρόνημα, να μας συσπειρώσουν και να μας γεμίσουν οργή.

Ξεχνούν όλοι αυτοί, ότι είμαστε οι πιο μπαρουτοκαπνισμένοι οπαδοί της Ελλάδας. Ξεχνούν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει υποστεί τις πλέον βίαιες  έξω-αγωνιστικές παρεμβάσεις εναντίον του, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Ξεχνούν ότι τα έβαλε μαζί μας και επιχείρησε να μας διαλύσει ένα ολόκληρο κράτος, ο πρωθυπουργός, υπουργοί, κρατικές επιτροπές, η ΕΠΟ και η Superleague ..και δεν τα κατάφεραν. Mας πλήγωσαν..αλλά δεν μας σκότωσαν!

Όλοι τους και μόνοι μας λοιπόν ..για ακόμα μια φορά …

Κάτι Κορδολαίμηδες όμως, κάτι απομεινάρια του συστήματος και κάτι τελειωμένοι παράγοντες,  δεν έχουν το ανάστημα να μας αγγίξουν καν και θα πάρουν σύντομα αυτό που τους αξίζει. Ας ρωτήσουν να μάθουν που βρίσκονται κάποιοι που επιχείρησαν να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η απάντηση στην νέα αυτή δράση εναντίον της ομάδας μας πρέπει να είναι η ενωμένη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ όλων μέσα στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση να κάνει τις κινήσεις που πρέπει, οι παίκτες να μείνουν προσηλωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και όλοι εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στο παιχνίδι της Κυριακής, θα πρέπει να δείξουμε σε όλους με πάθος ..αλλά και ωριμότητα, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει παιχνίδια εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Θα πρέπει όλοι από εδώ και πέρα ενωμένοι να στηρίξουμε τους παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Η ζωή μας είναι ένας αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός.

Austrian Boys».  

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!


Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...