Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Βόμβες Βαρούτσικου

«Δεν μπορούμε να σηκώσουμε άλλα οικονομικά βάρη» δήλωσε σε συνέντευξή του στον 9,86 ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια για να προσελκύσει οικονομικές πηγές ο Γιώργος Βαρούτσικος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η διοίκηση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα οικονομικά βάρη και προανήγγειλαν εξελίξεις το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Βαρούτσικος είπε μεταξύ άλλων: 

«Έχουμε μπει μέσα 800.000 ευρώ από την αρχή της χρονιάς.Δυστυχώς αναγκαζόμαστε συνεχώς να πληρώνουμε παλιές υποχρεώσεις και το μπατζετ το οποίο υπολογίζαμε για μεταγραφές έχει εξαντληθεί.Δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές αξιώσεων εκτός αν βρεθούν τώρα επιχειρηματίες του Βόλου για να βοηθήσουν.
Δεν είναι θέμα εισιτηρίων αν και ζημιωθήκαμε ακόμα και από τις δόσεις που βάλαμε στα διαρκείας.Και γεμάτο να είναι το ΕΑΚ με τον Τύρναβο δεν λύνεται το πρόβλημα.Η ΠΑΕ μπορεί να "σηκώσει" οικονομικά 2-3 μεταγραφές τον Γενάρη και μάλιστα όχι τέτοιου βεληνεκούς που υπολογίζαμε και θέλαμε.Θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι την ομάδα και από εκεί και πέρα δεν αντέχουμε άλλο να χάνουμε λεφτά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε για ακόμα μια φορά πως σκοπός είναι η ομάδα να είναι οικονομικά τακτοποιημένη ενώ σε ερώτηση για πιθανή αλλαγή ονομασίας το καλοκαίρι άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο αφού παραδέχτηκε πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...