Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ναυάγιο...!

Ντροπιαστική ήττα από τον ουραγό της βαθμολογίας υπέστη ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ.
Ακόμα και ο τελευταίος Τύρναβος κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές απέναντι σε μία άμυνα που έμπαζε από παντού.





Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν νωθρά το παιχνίδι,χωρίς επιθετικό πλάνο και με μία ανούσια υπεροχή θύμιζαν παίκτες που δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα.Ο Τύρναβος στην πρώτη του φάση στα καρέ του Κασμερίδη, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα στο 21’ ο Μιλουτίνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ για να σηκωθεί πιο ψηλά απ’ όλους ο Κισκαμπάνης και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

Και ενώ όλοι περίμεναν την ομάδα να αντιδράσει ,οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που συνέχισαν να απειλούν με δύο φάσεις.Μετά το 0-1 ο προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε στην αριστερή πλευρά τον Μέζα, ο Νικολιάς αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα, με τον Ζέρη ,ο οποίος άρχισε ως δεξί χαφ μπορστά από τον Γιαλούση ,να περνά ως επιθετικός χαφ πίσω από τον Διαμαντόπουλο.Και αυτό το σχήμα πάντως δεν βοήθησε ,αφού ο πρώτος καλός συνδυασμός ήρθε στο 30' χωρίς να σημειωθεί τελική, ενώ ο Ολυμπιακός σημείωσε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιτ.

Στο 50 ο Κούτσι έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ απέναντι από τον Πρίφτι,αλλά τα ατομικά λάθη συνεχίστηκαν και έτσι μία λάθος συνενόηση ανάμεσα από Ζέρη και Κασμερίδη μετέτρεψε σε γκολ ο Γεωργίου στο 59'. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μακρυδημήτρης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέζα μείωσε σε 2-1 και έβαλε ξανά τους Βολιώτες στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Νικολιά λόγω τραυματισμού και μετά από ένα νέο ατομικό λάθος του Γιαλούση αυτή την φορά ο Τύρναβος τροπλασίασε τα τέρματά του και κάπου εκεί έληξε το παιχνίδι.
Το μοναδικό που μπόρεσε να κάνει ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Κούτσι στο 85'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης (73' Χιντζίδης), Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (34' Κούτσι), Μακρυδημήτρης, Μαρτίνεθ (63' Θέος), Νικολιάς, Μέζα, Διαμαντόπουλος
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτι, Παληγεώργος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Σαμαράς, Ντατίδης, Γεωργίου, Καραμανλής, Ζυγκερίδης, Σολφερίνο (81' Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (63' Τσούκαλος, 73' 'Οτα).



Κάρτες:  Νικολιάς, Γιαλούσης, Κούτσι, Μακρυδυμήτρης-Μιλοουτίνοβιτς, Πρίφτι

Μας άρεσε.... 
Τα συνθήματα του κόσμου κατά της μετονομασίας του Ολυμπιακού.

Δεν μας άρεσε...

Κανείς δεν διασώθηκε από το αγωνιστικό ναυάγιο της ομάδας.




Ο «κόραξ» του αγώνα

Κανένας σεβασμός δεν υπάρχει πλέον προς την ομάδα μας αφού οι διαιτητές την αντιμετωπίζουν ως παρακατιανή της κατηγορίας.Έτσι και ο Σημαιάκης έπαιξε 30-70 ,δεν είδε μία τουλάχιστον περίπτωση πέναλτι και εκνεύρισε τους πάντες στο ΕΑΚ.Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα που έκανε 20 φάουλ δέχτηκε 2 κάρτες για καθυστερήσεις και η ομάδα που έκανε 12 φάουλ δέχτηκε 4 κίτρινες.

Είπαν: 

Γιώργος Κούτσης: «Μπήκαμε πάρα πολύ νωθρά στο παιχνίδι. Χωρίς να μας πιέσει ο αντίπαλος δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Είναι το τρίτο διαδοχικό που δεχόμαστε από στημένη φάση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, ήρθε η ευκαιρία με τον Κούτσι, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε εκεί και να αλλάξει η ροή του αγώνα. Δεχθήκαμε κι άλλο γκολ, αλλά αντιδράσαμε. Από το πουθενά όμως δεχθήκαμε ακόμη ένα γκολ και πάλι αντιδράσαμε, μειώσαμε, προσπαθήσαμε για την ισοπαλία αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είναι δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει δίκαιο ο κόσμος να είναι απογοητευμένος και να διαμαρτύρεται, αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εμείς τον θέλουμε πλάι μας. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση τους, αλλά αν υπάρχει πραγματική αγάπη θα πρέπει να σταθεί δίπλα σε αυτά τα παιδιά.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, ότι πολλά παιδιά ήταν σε κακή μέρα κι έκαναν αβίαστα λάθη, πολλά λάθη, χωρίς καθαρό μυαλό και έτσι έφτασε το σκορ στο 2-3. Συγχαρητήρια στον Τύρναβο, είναι πλασματική η θέση του. Εμείς πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι να δούμε τα λάθη μας και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Δεν είμαστε σε πλεονεκτική θέση να διεκδικήσουμε και με τις πιθανότητες να είναι υπέρ μας. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε με όσες πιθανότητες μας αναλογούν μέχρι το τέλος.

Μιλάμε για ατομικά λάθη. Ηταν μία πολύ άσχημη μέρα. Είχαμε πάρα πολλά παιδιά σε κακή μέρα σήμερα. Δεν ξέρω που να το αποδώσω. Υπάρχει και αυτό στο ποδόσφαιρο δυστυχώς. Αυτό που με λυπεί εμένα είναι ότι ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο, θέλαμε να του δείξουμε ότι είμαστε μία ομάδα που της αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν σταματάμε εδώ. Ελπίζω θα τα καταφέρουμε.Ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να δέχεται τόσα γκολ στην έδρα της»…»


Ρόκας:«Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια για να πετύχουμε τον στόχο μας. Και πάλι συγνώμη από τον κόσμο. Εμείς σκύβουμε το κεφάλι, σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που μας αξίζει».

Aπόστολος Χαραλαμπίδης:«Πιστεύω πως έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, ευχαριστήθηκε ο κόσμος, καθώς μπήκαν πολλά γκολ. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, το δείχνουμε στις προπονήσεις και ξέραμε πως κάποια στιγμή θα έρχονταν και η νίκη. Αυτή ήρθε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια δυνατή έδρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη δουλειά που βγάζουν πάνω απ' όλα στην προπόνηση και για το αποτέλεσμα που μας βοηθά ψυχολογικά. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τη δουλειά που κάνουμε. Σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε τη δουλειά για να ανεβάσουμε αυτή την ομάδα πιο ψηλά, γιατί το αξίζει.
Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του. Είναι μεγάλη ομάδα μα πολύ κόσμο και του εύχομαι καλή συνέχεια».



Μικρά&πικάντικα
  • Περί των 2000 θεατών βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ.Πολλοί από αυτούς αποδοκίμασαν ήπια τους παίκτες στο τέλος του παιχνιδιού.
  • Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια στο τέλος του παιχνιδιού και ζήτησαν τον «λόγο» από παίκτες και προπονητή καθώς και από τον πρόεδρο της ομάδας κο Βαρούτσικο,που πρόσφατα «άναψε φωτιές» με δηλώσεις περί μετονομασίας της ομάδας.
  • Με τον Απόστολο Γαλάτη τα έβαλαν οι οργανωμένοι.Ο άλλος που τα άκουσε ήταν κάποιος Σημαιάκης...Και υποθέτουμε πως δεν εννοούσαν τον ρέφερι του παιχνιδιού ,αλλά τον διαχειριστή ενός blog o οποίος με...μαεστρία άρχισε την προπαγάνδα υπέρ της απαλοιφής του Ολυμπιακός από το όνομα της ομάδας.
  • Ρόκας και Νικολιάς τραυματίστηκαν και ο Κούτσης υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...