Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Αφιέρωμα ΕΑΚ: μέρος δεύτερο

Το όνειρο του κυρίου Καραγιάννη





H συνέντευξη που παραχωρήθηκε προ έτους από τον κύριο Καραγιάννη,δείχνει μέχρι και σήμερα τον δρόμο που ουσιαστικά θέλει να βαδίσει και η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού για να πετύχει την μόνιμη εγκατάσταση της ομάδας στην ιστορική της έδρα.
Η παραμονή της ομάδας στα «αλώνια» της football league ανέβαλλε χρονικά τα σχέδια όποιας ανακατασκευής.Ο λόγος...σαφώς οικονομικός.Από την στιγμή που έσοδα από την Σούπερ Λίγκα δεν υπάρχουν ,και η Περιφέρεια δεν...«πληρώνει», στο γήπεδο δεν μπορούν να γίνουν κοστοβόρες παρεμβάσεις.

Μπορεί κάποιοι ,κακοπροαίρετα ,να χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο πλάνο ως ονειροβασία,η ουσία όμως είναι πως ουσιαστικά αποτελεί τον μοναδικό «δρόμο» που μπορεί το ΕΑΚ να...ακολουθήσει αν θέλει ο Ολυμπιακός να έχει το μόνιμο σπίτι του.

Το γήπεδο την φετινή χρονιά.Η μισή βορειοανατολική κερκίδα και όλο το πέταλο της Γορίτσας δεν χρησιμοποιείται.

Η έλλειψη κονδυλίων και η δυσκολία διεκδίκησής των, κάνει μονόδρομο την σταδιακή αναμόρφωση του ΕΑΚ με διαφορετικό ρυθμό αναλόγως των εσόδων που έχει η διοίκηση της ομάδας.Ταυτόχρονα οι βολιώτες στρέφουν το βλέμμα και στην περιφέρεια από την οποία ήδη διεκδικούν χρηματοδότηση ίσως μέσω κάποιου ευρωπαϊκού προγράμματος.

Μάλιστα ο τέως πρόεδρος της ομάδας, κος Δημήτρης Καραγιάννης,προτάσσοντας πλέον την επαγγελματική του ιδιότητα ως αναγνωρισμένου αρχιτέκτονα ,επιμελείται ο ίδιος τον σχεδιασμό του νέου γηπέδου.

Το VolosFans θα αποκαλύψει στους αναγνώστες του στο τρίτο μέρος του αφιερώματος ένα αδρό οργανόγραμμα της σταδιακής ανακατασκευής του γηπέδου μας και την αναγκαιότητα των έργων ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε χρονικής πραγματικότητας...


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...