Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Γράφετε εσείς

Οι αναγνώστες του VolosFans έχουν άποψη και την εκφράζουν.



Μια άποψη για το ενδεχόμενο συγχώνευσης







Διάβασα τα σχόλια του Κόκκινου Γλόμπου και τα δικά σας σχετικά με ενδεχόμενη συγχώνευση. Γίνεται αναφορά σε διάφορα σενάρια και πληροφορίες αλλά πρέπει να σας αναφέρω ένα πραγματικό γεγονός: Την Τετάρτη το βράδυ στην συγκέντρωση των μετόχων και οπαδών στο ΕΑΚ ο πρόεδρος Γ. Βαρούτσικος ανάφερε ότι η καλύτερη λύση στο μέλλον είναι η συγχώνευση.
Αφού ο πρόεδρος της ομάδας μας δρομολογεί το τέλος του συλλόγου με τέτοιες τοποθετήσεις, τότε τι ψάχνομε; Γωνία στον κύκλο;
Αν εξετάσομε το θέμα και στην πράξη τι έχομε;
Τον Ολυμπιακό που σήμερα δεν είναι και στα καλύτερα του με 3.000 έως 4.500 οπαδούς διαθέσιμους.
Η Νίκη ομάδα Α Εθνικής με 350 εισιτήρια (με Καλλονή).
Τι δυναμική έχουν οι δύο σύλλογοι φανηκε καθαρά τους τελευταίους τρείς μήνες.
Ομάδα εκπρόσωπος του Βόλου είναι ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν και περιφερειακές - συνοικιακές που πολύ λίγο θα συνεισφέρουν σε πιθανή συγχώνευση.
Αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν δήθεν υπεράνω όλων και θέλουν να γράψουν ιστορία διαλύοντας τον Ολυμπιακό είναι ένα θέμα σοβαρό.
Για την Νίκη βέβαια δεν υπάρχει θέμα. Αυτοί έστω οι 350 της Μαιάνδρου σε καμία περίπτωση δεν το επιθυμούν. Το γνωρίζομε άλλωστε από το παρελθόν σε άλλες προσπάθειες που έγιναν αλλά και σήμερα που συζητάμε μαζί τους. Δεν δέχονται καμία διακοπή της ιστορίας τους ούτε βέβαια και παραχώρησης του γηπέδου - κλούβας στο νέο σύλλογο. Αλλωστε με τους Νέους Αθλητές Νίκης έχουν φροντίσει για την συνέχεια για παν ενδεχόμενο.
Οσο για τον κ. Πάτση αν θα αναλάβει το νέο σύλλογο - ΠΑΕ θα μπορούσε να γίνει αλλά εισιτήρια δεν θα έκοβε και πάλι όπως στην Νίκη.

Βαρύ το φορτίο της Διοίκησης του Ολυμπιακού και ακόμα βαρύτερο αν διακόψουν την ιστορία του Ολυμπιακού. Οι μόνοι που θα χαρούν θα είναι οι φανατικοί νικιώτες που ζούν και θα βασιλεύουν. Ας σκεφτούν καλά τι λένε και τι θα κάνουν

Παλιός φίλος του ΣΦΟΒ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...