Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Με κόσμο η προπόνηση

Το παρόν στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα δώσουν οι οργανωμένοι.
Οι Austrian Boys καλούν τον κόσμο να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας,ενώ όπως ανακοίνωσαν ,αύριο θα ανοίξει τις πόρτες του ο ανακαινισμένος σύνδεσμος στην Αγ.Δημητρίου.

Η ανακοίνωση:

«Είναι αυτονόητο ότι το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της ψευτομαγκιάς και των σκανδάλων του γειτονικού νομού, είναι και αυτή τη φορά κάτι παραπάνω από σημαντικό ..για πάρα πολλούς λόγους!!!
 Όλοι μας, κόσμος, ποδοσφαιριστές και προπονητής θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ο καθένας μέσα από το ρόλο που του αναλογεί, να κάνει αυτά που πρέπει έτσι ώστε το βράδυ της Κυριακής να είμαστε όλοι χαρούμενοι από το αποτέλεσμα.
Εμείς από την πλευρά μας καλούμε τον κόσμο σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας στο ΕΑΚ για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να τους δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε αυτή την νίκη.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ότι ο σύνδεσμος μας, το σπίτι μας στην Αγίου Δημητρίου, ανακαινίστηκε πλήρως και απέκτησε μια πολύ όμορφη και ζεστή εικόνα. Με αφορμή λοιπόν την ανακαίνιση, πραγματοποιούμε αγιασμό το Σάββατο στις 8 το βράδυ και έπειτα μια γιορτή-πάρτυ όπου είναι καλεσμένοι όλοι οι οπαδοί και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...