Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Συμφώνησε με Κούτση!

Σε συζητήσεις με Τσιώλη, Μάντζιο και Ελευθερόπουλο βρέθηκε ο Ολυμπιακός αλλά κατέληξε στον Κούτση!

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 και απαντώντας σε ερωτήσεις του Ευθύμη Χούτα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τόνισε πως μέχρι αύριο το πρωί ο νέος προπονητής θα έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Αποκάλυψε πως έγιναν επαφές με συγκεκριμένους προπονητές που όμως έχουν αφήσει την ομάδα σε αναμονή ζητώντας περιθώριο χρόνου για να απαντήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του VolosFans πάντως νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι ο Κούτσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Βαρούτσικος:

Για την αποχώρηση του κ. Παντέλη:

«Μας αιφνιδίασε η εξέλιξη αυτή με την αποχώρηση του προπονητή του κ. Παντέλη. Αν και ήμασταν ενήμεροι ότι είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και προσπαθούσε να το λύσει εντούτοις δεν περιμέναμε πως θα παραιτούνταν. Η στάση του κ. Παντέλη ήταν εντιμότατη γιατί θεώρησε πως αν έμενε περισσότερο θα έκανε ζημιά στην ομάδα γιατί δεν θα μπορούσε να αφοσιωθεί στη δουλειά του στο 100%.
Είναι λογικό πως με την αποχώρηση του κ. Παντέλη θα αποχωρήσει και ο κ. Δρακόπουλος. Αυτοί που θα μείνουν είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο γυμναστής της ομάδας».

Για τον αντικαταστάτη στον ερυθρόλευκο πάγκο:

«Εμείς σαν διοίκηση είχαμε σκεφτεί πως έπρεπε να έχουμε “planB” και ήμασταν σε επαφή με καταξιωμένους προπονητές. Κάναμε επαφή με τον κ. Τσιώλη και τον κ. Ελευθερόπουλο αλλά και με τον κ. Μάντζιο. Βέβαια πρόκειται για προπονητές της Σούπερ Λιγκ και οι περιπτώσεις τους είναι δύσκολες καθώς η Φούτμπολ Λιγκ δεν είναι ελκυστική γι’ αυτούς. Μία ΠΑΕ όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει τη δυνατότητα να περιμένει την απάντηση κάποιων προπονητών που θέλουν να περιμένουμε την απάντησή τους σε βάθος χρόνου. Είμαστε αποφασισμένοι μέχρι το βράδυ να έχουμε κλείσει προπονητή ώστε η ομάδα να μην μείνει ούτε μέρα χωρίς τεχνική ηγεσία.

Σκοπός μας είναι να φέρουμε έναν προπονητή που θα ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Να είναι φιλόδοξος, με νέες ιδέες και να έχει όρεξη για δουλειά. Δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα με τις προηγούμενες ομάδες του καθώς πάντα παίζει ρόλο και το έμψυχο υλικό του κάθε συλλόγου».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη βούληση της Φούτμπολ Λιγκ:

«Εμείς σαν Φούτμπολ Λιγκ θα ορίσουμε τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Είμαστε της άποψης πως αυτή η αγωνιστική απραξία κάνει κακό σε όλους. Από κει και πέρα είναι θέμα της ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...