Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Θα δώσουμε χαρά στον κόσμο...

Την βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει την Λάρισα εξέφρασε ο γενικός αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Πέτρου στον Spor Fm Βόλου:
Για το παιχνίδι με την Λάρισα: 

«Τα παιχνίδια Ολυμπιακού Βόλου-Λάρισας πάντα θεωρούνται ντέρμπι. Ωστόσο, από τη δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί αν το παιχνίδι θα γίνει γιορτή για τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου είμαι 100% σίγουρος πως από αυτό το παιχνίδι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα και θα δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες και η ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και παθιασμένη θα πάρει τη νίκη».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:

 «Είναι γεγονός πως η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέραν ναι μεν ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα, αλλά είναι και μια ομάδα, η οποία στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στους αγώνες του Κυπέλλου έδειξε πως είναι πάρα πολύ καλή και τη θεωρώ καλύτερη από την περσινή. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει αμφισβήτηση γι' αυτή την ομάδα, όταν έχει δείξει κάποια πράγματα.

Στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο δεν μπορούμε να ασκήσουμε κριτική, καθώς το ματς ήταν 0-2 στο 14', χάσαμε από τον Ηρακλή, κερδίσαμε δύσκολα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά καταφέραμε και ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ, ενώ με τον Αγρ. Αστέρα η ισοπαλία για μένα ισοδυναμεί με ήττα, αν λάβουμε υπόψη τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός, τους στόχους που έχει θέσει και τα στάνταρ που διαθέτει ως ομάδα.

Δεν είμαι απαισιόδοξος και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα ανακάμψει. Όλοι έχουμε αναλάβει τις ευθύνες που μας αναλογούν και θεωρώ πως από το ντέρμπι με τη Λάρισα θα γίνει μια καινούργια αρχή και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»
.

Για το τι φταίει και η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα: 

«Όταν αυτοί οι παίκτες έδειξαν κάποια στάνταρ στο παιχνίδι τους στα φιλικά και στα ματς Κυπέλλου, δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να ξέχασαν να παίζουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από τον Ολυμπιακό και δικαιολογημένα, όταν οι φίλαθλοι έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα και υπάρχει πίεση στους ποδοσφαιριστές».

Για την πορεία των τραυματιών:

 «Η ομάδα έχει 25 ποδοσφαιριστές και για να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού πάει να πει ότι τους πιστεύουμε όλους. Σίγουρα οι τραυματισμοί του Ρόκα, του Κορνελάτου, του Χιντζίδη μας επηρέασαν. Το ευχάριστο είναι πως επανέρχεται με τη Λάρισα ο Κορνελάτος, ο Χιντζίδης επανήλθε με τον Αγρ. Αστέρα, ο Ρόκας είναι έτοιμος ιατρικά, αλλά δεν παύει να είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι θα δώσουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα νικήσει, καθώς στο μόνο που ξεχωρίζει η Λάρισα από τον Ολυμπιακό Βόλου είναι στη βαθμολογία. Γιατί δεν έχει βγάλει... μάτια η Λάρισα με τις εμφανίσεις της. Όταν, ωστόσο, κάνεις πρωταθλητισμό εκείνο που μετράει είναι η ουσία. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Λάρισα, μιλάμε για μια νεοφώτιστη ομάδα, την οποία είμαι σίγουρος πως θα την κερδίσουμε.

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι από βαθμολογικής πλευράς και θα σηκώσουμε κεφάλι. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου και έχουμε ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Να βοηθήσουν την ομάδα, τώρα, στα δύσκολα. Το βράδυ της Κυριακής οι φίλαθλοί μας θα είναι χαρούμενοι και από το ποδόσφαιρο που θα δουν, αλλά και από το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να νιώσουν πως ο κόσμος τους πιστεύει και δεν τους αμφισβητεί
».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...