Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Θέλουμε το τρίποντο

Από τη θέληση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα της Κυριακής  στην Κατερίνη σύμφωνα με τον Γιώργο Κούτση.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο «magnesiasports.gr» σχετικά με τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν θέληση, σοβαρότητα και να βγάλουν τρεξίματα για να πάρουν το τρίποντο.

Όπως ανέφερε ο Κούτσης:

«Όλες οι ομάδες παίζουν για να κερδίζουν. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Όλα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και αυτό με τον Πιερικού είναι δύσκολο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι, σοβαροί, να τρέξουμε, να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι το θέλουμε πάρα πολύ και να βάλουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει στις μονομαχίες μας. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι στην Κατερίνη. Αν εφαρμόσουμε όλα τα παραπάνω, τότε πιστεύω ότι θα πάει καλά το παιχνίδι για εμάς».

Για την ομάδα του Πιερικού:

«Είναι μία ομάδα που αγωνίζεται τρέχει, προσπαθεί και θεωρώ έχει ένα καλό σύνολο. Θα παίξει για να διεκδικήσει το παιχνίδι».

Για το αν η δική του ομάδα θα παραταχθεί διαφορετική στο δικό του ντεμπούτο:

«Δεν ξέρω αν η ομάδα θα είναι διαφορετική, αλλά αυτό που βλέπω στις προπονήσεις, είναι ότι σιγά, σιγά τα παιδιά προσπαθούν να μπουν σε αυτά που ζητάμε».

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...