Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί

Ο Γιώργος Βαρούτσικος μίλησε στον SportFm Βόλου για Πινάρες, Παντέλη και...μεταγραφές.


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε...

Για τον Πινάρες:

«Δυστυχώς είχε οικογενειακό πρόβλημα.Ήταν δύο 23 χρονα παιδιά που δεν γνώριζαν καμία άλλη γλώσσα εκτός της Ισπανικής.Ήρθε την Τετάρτη και μας είπε ξαφνικά πως δεν μπορεί να μείνει άλλο ,αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν με κανέναν και είχε μεγάλο πρόβλημα.Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε να μείνει μέχρι τουλάχιστον τον Γενάρη.
Μας απάντησε πως δεν θα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο αφού το μυαλό του θα είναι αλλού.Μιλήσαμε με τον μανατζερ του στην Αργεντινή και ούτε αυτός μπόρεσε να τον μεταπείσει.Δύο ημέρες προσπαθούσαμε...Τελικά αποφασίσαμε να τον αφήσουμε και υπέγραψε ένα συμφωνητικό πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Μας στοίχισε πολύ...πιστέψαμε στον παίκτη.Μας άλλαξε τα πλάνα,τώρα ο κόουτς θα πρέπει να βρει νέες λύσεις.»

Για τις μεταγραφές του Γενάρη:

«Έχουμε ήδη επαφές για την μεταγραφική περίοδο που έρχεται.Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί για να γίνει ανταγωνιστική.»

Για τον Παντέλη:

«Το πρόβλημα που είχε ο Παντέλης συνεχίζει να υπάρχει και είναι μεγάλο.Οι φίλαθλοι θα πρέπει να πιστέψουν στην διοίκηση και να μην αμφισβητούν τα πάντα.Συνέχεια ψάχνουν να δούνε τι κρύβεται πίσω από κάθε γεγονός.

Του πρότεινα να μείνει στον Βόλο να δουλέψει και μέσω της δουλειάς του να ξεχαστεί.Του έγιναν κρούσεις και από τα Χανιά και από ομάδες της Αθήνας.Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για την πρόταση από την Καλλιθέα και μου ζήτησε την άποψη μου.Μου είπε πως ότι του πω θα κάνει.
Αν δεν πήγαινε να δουλέψει με τα θέματα που αντιμετωπίζει θα ήταν προβληματικός.Εγώ του είπα να πάει με "χίλια",ας πούμε πως του έδωσα την ευχή μου.Αυτή η πραγματικότητα ξέρω πως θα είναι αμφισβητούμενη από τον κόσμο.
Λες την αλήθεια θα γράφουν ή θα λένε πως λες ψέμματα.Η καχυποψία πρέπει να σταματήσει...»

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

«Η αίσθηση μας έιναι πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο ,αλλά κάτι απτό δεν έχουμε.Νομίζω πως ο Ολυμπιακός ωφελήθηκε από την διακοπή λόγω του νέου προπονητή που είχε τον καιρό να γνωρίσει τους παίκτες καλύτερα.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...