Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Στηρίζουμε τα κορίτσια μας!

Με έναν αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας του Ολυμπιακού Βόλου.
Στα πλαίσια της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, υποδέχεται, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, την ομάδα του Ιπποκράτη Κω στις 11.30 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου .

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν το φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και με το χειροκρότημα του να δώσει ώθηση στα κορίτσια και στον προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη, έτσι ώστε να φτάσουμε στη πρώτη μας νίκη, στην προσπάθεια μας να πετύχουμε το στόχο της παραμονής .

Ο προηγούμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό, έδειξε την πρόθεση των φιλάθλων για ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητριών και του προπονητή και με κόσμια συμπεριφορά , παρά τις προκλήσεις, συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας. Αυτή τη βοήθεια θέλουμε και στο κυριακάτικο αγώνα και είναι σίγουρο ότι οι φίλαθλοι μας θα βρεθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού που όλοι αγαπούμε και θέλουμε και πάλι να τον δούμε να ανεβαίνει ψηλά.

Το εισιτήριο , ως οικονομική ενίσχυση, που είναι αναγκαίο για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών της ομάδας, έχει οριστεί μόλις στα 5 ευρώ για τους μεγάλους και στα 3 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, άνεργους κλπ , έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους όσοι αγαπάτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και το βολιώτικο μπάσκετ, την Κυριακή στις 11.30 π.μ. στο ΕΑΚ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...