Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Να «ρεφάρει» στο Καυτατζόγλειο! (pregame)

Με στόχο το τρίποντο «ανεβαίνει» στο Καυτατζόγλειο ο Ολυμπιακός την Δευτέρα. 
Η αναπάντεχη ήττα στην πρεμιέρα από την Ζάκυνθο ,μετατρέπουν την επικίνδυνη έξοδο του σε ντέρμπι, αφού νέα ήττα θα αφήσει τους ερυθρόλευκους πίσω στην βαθμολογία από πολύ νωρίς.

Άλλωστε στο Καυτατζόγλειο ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα χάνει.(δείτε την προϊστορία των συναντήσεων...ΕΔΩ!)

Ο Ολυμπιακός θα έχει απουσίες. Καρράς και Χιντζίδης αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα τον επόμενο μήνα ,ενώ ο Κασμερίδης είχε κάποιες ενοχλήσεις,αλλά μάλλον θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Ηρακλής από την άλλη έχει και αυτός προβλήματα με τον Μπάμπα να είναι εκτός πλάνων.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να φέρει τον κόσμο στο αχανές Καυτατζόγλειο και έτσι ανακοίνωσε την δωρεάν είσοδο όλων των ανέργων για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τζοβάρας από την Λαμία.
Σύμφωνα με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ,απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση  οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV 4.

  • Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Αυτοί είναι οι εξής: Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεζ, Πινάρες, Αραπίτσας, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Θέος, Κασμερίδης, Καψιώτης, Κεσίδης, Κολίτσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ντινόπουλος και Σκοπελίτης.


Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των ομάδων μέχρι και πριν την σέντρα του αγώνα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...