Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Νέα ήττα για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε νέα ήττα για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Το γκολ του Περόνε στο 66΄ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στον Ηρακλή και να αφήσει τον Ολυμπιακό στον πάτο της βαθμολογίας.






Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος έπρεπε να νικήσει ,ήταν οι γηπεδούχοι που ήταν πιο απειλητικοί από την ομάδα μας.
Ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος και δεν είχε την βοήθεια από τους συνήθεις ύποπτους Μέζα και Μπιτάνγκ.
Υπήρχαν βέβαια χρονικά διαστήματα που ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα και αν βοηθούσαν οι συγκηρίες θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από τους μηδέν βαθμούς.Έτσι στο 48' έοι ερυθρόλευκοι έχασαν καλές ευκαιρίες.... Συνδυάστηκαν εξαιρετικά Μέζα, Μαρτίνεθ και Μπιτάνγκ, ο τελευταίος γύρισε στον Πινάρες, ο οποίος έστειλε με σουτ τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.
Στο 60' επικίνδυνη σέντρα του Μαργαρίτη για τον Κούτσι, πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα ο Χουάντερσον. 

Σε αυτή την φάση του παιχνιδιού ήταν φανερό πως όποιος σκόραρε θα έπαιρνε το παιχνίδι.Αυτό δυστηχώς το κατάφερε ο Ηρακλής στο 66' όταν ο Ρομάνο με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Περόνε μέσα στην περιοχή, αυτός ανάμεσα στους Γιαλούση και Μπάρμπα κατέβασε ωραία τη μπάλα και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0 για τον Ηρακλή.

Παρά τις προσπάθειες του Παντέλη με πιο επιθετικό σχήμα ,ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά για την ισοφάριση.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαλαμάντας, Ζιάμπαρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (92' Σμίλτος), Τσιλιανίδης (82' Κυριακίδης), Ρομάνο, Σιατραβάνης (73' Πασσάς), Περόνε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Κολίτσι, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας (72' Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Μακρυμήτρης, Πινάρες, Μπιτάνγκ (80' Θέος), Μαρτίνεθ, Μέζα (62' Νικολιάς), Κούτσι.





Κάρτες:  16' Περόνε, 31' Τσιλιανίδης, 59' Ιντζόγλου, 69' Στάμου, 90'+4 Μπουκουβάλας - 9' Μαργαρίτης, 58' Μακρυδημήτρης, 58' Γιαλούσης, 73' Μαρτίνεθ, 73' Πινάρες, 86' Διαμαντόπουλος

Μας άρεσε.... 



Δεν μας άρεσε...

Άλλα περιμέναμε από τον Μέζα και άλλα βλέπουμε.Ο παίκτης που έπρεπε να αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας μας είναι προς το παρών κατώτερος των προσδοκιών.






Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Τζοβάρας πέρασε απαρατήρητος.





Είπαν: 

Παντέλης: « Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, γιατί πραγματικά προσπάθησαν και μάλιστα αρκετά. Δυστυχώς, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο όψεις. Από τη μια μπορεί να ήμασταν φιλότιμοι και καλοί, όσον αφορά την αμυντική λειτουργία και στα μαρκαρίσματά μας, αλλά δυστυχώς υστερούσαμε απελπιστικά στη δημιουργία παιχνιδιού. Όταν απέναντι σε μια καλή ομάδα δεν μπορείς να δημιουργήσεις αυτά που από την αρχή της περιόδου δουλεύουμε και αυτά που δείξαμε στα φιλικά και στα παιχνίδια του Κυπέλλου, μοιραία έρχεται η ήττα.
Το πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή είναι ψυχολογικό, ενώ δεν βγάζουμε στο γήπεδο τα στοιχεία που πρέπει να μας διακατέχουν ως ομάδα. Ποτέ δεν πήγαμε στο ένας εναντίον ενός, σπάνια δουλέψαμε στο πλάτος του γηπέδου, όπως είχαμε πει και βέβαια σε μια στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το γκολ, από έναν ποδοσφαιριστή κλάσης, όπως είναι ο Περόνε.
Στο τελευταίο 20λεπτο παίξαμε άναρχα, με τέσσερις επιθετικούς, δυστυχώς όμως δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να πετύχουμε ένα γκολ. Προσπαθούσαμε να απειλήσουμε μόνο από στημένες φάσεις. Αν εξαιρέσουμε δύο καλές φάσεις, τη μία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πινάρες, δεν ήμασταν επιθετικά επικίνδυνοι για τον Ηρακλή.

Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει και να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, γιατί πραγματικά αξίζει. Για μας παρότι είναι ακόμη νωρίς, το παιχνίδι της Παρασκευής με την Καλαμαρά αποκτά τη σημασία του τελικού»

Νίκος Παπαδόπουλος:«Θα έλεγα ότι σήμερα κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά και σε μεγάλο μέρος στο δεύτερο. Με ρυθμό με φάσεις με συνδυαστικό παιχνίδι. Έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε και έτσι όπως θέλει να μας βλέπει ο κόσμος. Στο πρώτο  μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Επίσης θα ήταν άδικο να δεχθούμε και ένα γκολ. Παρόλα αυτά είχαμε την καθολική υπεροχή. Στο τελευταία λεπτά κινδυνέψαμε αλλά θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Εγώ θα αφήσω τους παίκτες να χαρούν μία μέρα και από αύριο να σκεφτούμε το άλλο παιχνίδι. Υπάρχει θετική αύρα στην ομάδα και αυτό είναι το καλό. Θα ήθελα να ζητήσω μία χάρη κυρίως για τους νέους παίκτες. Μην τους τρελάνετε άλλο. Δεν μπορούν να χειριστούν καταστάσεις δημοσιότητας εύκολα. Είναι πολλοί οι νέοι και παίζουν για πρώτη φορά σε μεγάλη ομάδα, οπότε δεν θα είναι εύκολο για πολλούς να το διαχειριστούν»





Μικρά&πικάντικα
  • Ένα εμετικό πανό ανάρτησαν οι φίλαθλοι της Αυτόνομης Θύρας 10 που έμπλεξε και πάλι την πολιτική με το ποδόσφαιρο.Το πανό έγραφε:"Μποικοτάζ στον Βόλο.Ούτε ένας τουρίστας στον Βόλο ,ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του Μπέου."




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...