Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Οι παγίδες της πρεμιέρας

Έτοιμος για την πρεμιέρα της Football League είναι ο Ολυμπιακός Βόλου που θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ τη Ζάκυνθο, ωστόσο ο Νίκος Παντέλης ξέρει πως υπάρχουν πάντα κίνδυνοι. Μιλώντας στην εφημερίδα «Ημέρα» της Ζακύνθου ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τις παγίδες της πρεμιέρας.

«Για μένα πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Η Ζάκυνθος στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε την δέουσα σοβαρότητα σε αυτόν τον αγώνα. Δεν έχει να χάσει κάτι η Ζάκυνθος. Η Ζάκυνθος είναι μια ομάδα αγνώστων στοιχείων. Νομίζω ότι μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Ειδικά στον πρώτο μήνα που θα αρχίσει το πρωτάθλημα, οι σύλλογοι είναι στο ίδιο σημείο. Δεν είναι 100% έτοιμοι. Έχουν παίξει ρόλο και οι συνεχόμενες αναβολές στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Παντελης. 

Οσο για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου, έθεσε ψηλά τον πήχη τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει να μπει στα πλέι οφ και στη συνέχεια θα διεκδικήσει την άνοδο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...