Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Με Παναθηναϊκό την Κυριακή

Με έναν πολύ σημαντικό αγώνα συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 .Tην Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, υποδέχεται, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, την ομάδα του Παναθηναϊκού, στις 12 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου .

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν το φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και με το χειροκρότημα του να δώσει ώθηση στα κορίτσια και στον προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη, έτσι ώστε να φτάσουμε σε μια νίκη, αντάξια της λαμπρής ιστορίας του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου .

Ένα κατάμεστο και παλλόμενο από τις φωνές των φιλάθλων Κλειστό Γυμναστήριο θα είναι ακόμη ένα κίνητρο για τις αθλήτριες μας .Φυσικά είναι απαραίτητη η κόσμια συμπεριφορά έναντι όλων των πρωταγωνιστών του αγώνα, η οποία θα μας επιτρέψει όλους να συνεχίσουμε να βλέπουμε την ομάδα μας και όχι όπως με τον ΠΑΟΚ που ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών .

Η παρουσία του κόσμου θα σηματοδοτήσει και τη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της ομάδας να στηρίξουν αυτή την ομάδα και να την επαναφέρουν στην «ελίτ» όπως και στο παρελθόν που μας έκανε όλους υπερήφανους . Επίσης, θα συμβάλλει και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, ώστε να είναι φερέγγυος έναντι όλων των οικονομικών του υποχρεώσεων.

Το εισιτήριο έχει οριστεί μόλις στα 5 ευρώ για τους μεγάλους και στα 3 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, άνεργους κλπ , έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι .

Παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που συμπεριλαμβάνει τους αγώνες της γυναικείας ομάδας και της ανδρικής και τιμάται στα 25 ευρώ .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ !!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...