Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή η πρόκριση δεν χάνεται

Ο αγώνας με τη Λάρισα πλησιάζει και ακόμη κι αν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, οι φίλαθλοι δεν θέλουν να μείνουν ανενεργοί. Έτσι οι Austrian Boys καλούν μέσω ανακοίνωσης τους σε συγκέντρωση συσπείρωσης την Πέμπτη το απόγευμα τους οργανωμένους οπαδούς και όχι μόνο.

«Αναμένοντας τον αγώνα της Παρασκευής - όπου είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν και θα μας χαρίσουν τη μεγάλη χαρά της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου - καλούμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου σε μια συγκέντρωση στο Σύνδεσμο μας την Πέμπτη το απόγευμα ως ένδειξη συσπείρωσης, αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας.

Η ομάδα μας έδειξε την αγωνιστική της δύναμη, οι παίκτες μας με το πάθος τους απέδειξαν ότι είναι παλικάρια και δεν «μάσησαν» από τις ψευτομαγκιές των γειτόνων και όλη η πόλη του Βόλου περιμένει το βράδυ της Παρασκευής να πανηγυρίσει.

Αυτή η πρόκριση δεν χάνεται..

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας FANS για τη θύρα των οργανωμένων στο πέταλο της Γορίτσας με κόστος 100 ευρώ και δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...