Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Ριζομύλου

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι του Ριζομύλου.
Διαβάστη την:

«Το καλοκαίρι τελείωσε... Μαζί με αυτό, και τα μπάνια (για εμάς!) και ο <<χαρτοπόλεμος>> των ανακοινώσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και των (2) ΠΑΕ των <<τυρόβλαχων>> (να τις εκατοστήσουν!)... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ: ΜΠΑΛΑ!

Η κληρωτίδα (ανάμεσα στα διάφορα τοπικά ντέρμπι που <<έβγαλε>>!) έφερε ως πρώτο εμπόδιο μας στο Κύπελλο Ελλάδος για φέτος την ΠΡΩΤΑθΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ με πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους (όχι στο <<ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ>> για αποφυγή πιθανής πτώσης της ψυχολογίας τους λόγω αναμνήσεων από την καυτή βραδιά με το Μario Breska!) και <<επαναληπτικό>> στο άδειο λόγω τιμωρίας μας ΕΑΚ (αλλά γεμάτο σίγουρα... απ'έξω!).

Αναμφισβήτητα, έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κλείσουμε από τον πρώτο επίσημο αγώνα μας κιόλας τα στόματα (και το σπίτι!) των κομπλεξικών και <<καβαλημένων>> γειτόνων και να τους δώσουμε μια πρόγευση για την κόντρα μας στη Football League, όπου το ΕΑΚ δε θα είναι άδειο, αλλά ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ που θα τους <<καταπιεί>>! Δεδομένων αυτών, η ομάδα αύριο έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ... Καλούμε τους παίχτες να κατανοήσουν τη σημασία του αγώνα για μας, να <<ματώσουν>> και να τιμήσουν την ερυθρόλευκη φανέλα μέσα στη Λάρισα και η ΣΙΓΟΥΡΙΑ, η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΛΗΣΗ που διέκρινε την ομάδα στο 1-2 του <<ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ>> να τη διακρίνει και τώρα!

ΥΓ1. Καλούμε την ΠΑΕ να προστατεύσει την αποστολή της ομάδας και να φροντίσει να υπάρχουν συνθήκες ντέρμπι και όχι πολέμου στο γήπεδο με τους παίκτες μας απροστάτευτους και καταδικασμένους να χάσουν για να βγουν ζωντανοί από το γήπεδο! Προτρέπουμε τους γείτονες να είναι καλά παιδιά, γιατί απολίτιστους εμείς ούτε καν τους γλεντάμε!

ΥΓ2. Φέτος τρελές απαιτήσεις από μια ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ δεν έχουμε. Αν έρθει η άνοδος στη Super League, καλώς! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ <<it's more than a game>>, όπως τώρα, ΠΑΡΑΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...

ΥΓ3. Στη Super League εντοπίζουμε φέτος καινοτομίες... Μετά τον αρχιδιαιτητή, η <<κομμώτρια>> παίζει επάξια το ρόλο και του καρνάβαλου και της ακαδημίας για προπόνηση νέων παικτών άλλων ομάδων! Βλέπετε εκεί το σύστημα <<33 κράμπες - 17 λεπτά ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο>> δεν αποδίδει...

ΥΓ4. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Αστέρα Ριζομύλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα αφιερωμένου στη μνήμη των 3 παιδιών που έφυγαν άδοξα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον οργανισμό <<Το χαμόγελο του παιδιού>> και καλούμε τον κόσμο να ανταποκριθεί και να φανερωθεί έτσι η δύναμη του ποδοσφαίρου σε κοινωνικό επίπεδο!

ΥΓ5. ΓΑΜ... ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ... ΒΟΛΕ ΟΛΕ, Σ'ΑΓΑΠΩ!!!

RiZoMyLoS G1»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...