Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

IQ...γιδιού!

Μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ διοικήσεων Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ, ήρθε και αυτός μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων.
Στην ανακοίνωση των "Monsters" ήρθε η απάντηση των "Austrian Boys". 

Αναλυτικά:

"Εμείς εδώ στον όμορφο Βόλο τα καλοκαίρια και ειδικότερα τον Αύγουστο κάνουμε μπάνια στη θάλασσα και δεν συνηθίζουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις. Όμως δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο πειρασμό να σχολιάσουμε τα πρόσφατα γραφόμενα που διαβάσαμε σε ιστοσελίδες που προέρχονται από την ομάδα του γειτονικού νομού με τα χίλια και ένα ΑΦΜ.

Για να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή την κατάσταση, αυτό που πάει να γίνει, (αν τελικά γίνει)  και αγωνιστεί η ομάδα του γειτονικού νομού με νέο ΑΦΜ, ενώ είναι σε ισχύ το παλιό, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα που θα έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες (τις τήρησε η ΑΕΚ) και προβλέπονται από το νόμο. Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι ένα ακόμα σκάνδαλο που θα αφορά τη συγκεκριμένη ομάδα. Άλλωστε δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί το πρωτάθλημα με την περιβόητη ιστορία με τα ούρα του Τσίγκοφ και πολλές άλλες ντροπές που τους ακολουθούν.

Όσον αφορά την ανακοίνωση που έπεσε στην αντίληψη μας από μια μερίδα οργανωμένων οπαδών-τεράτων, συγκεκριμένου συνδέσμου αυτής της ομάδας αποτελεί απλά ένα ακόμα μνημείο ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΜΑΓΚΙΑΣ, στοιχείο που τους χαρακτηρίζει και για αυτό άλλωστε θεωρούνται οι πιο ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ όλης της Ελλάδας.

Φυσικά και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα λένε γιατί απλά δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, ειδικά σε αυτούς. Είμαστε σίγουροι ότι η ανακοίνωση που διαβάσαμε σε κάποια site δεν μπορεί να εκφράζει όλο τον κόσμο της συγκεκριμένης ομάδας γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είναι όλοι τους τόσο κάφροι και ηλίθιοι. Για όσους όμως την συνέταξαν και τους εκφράζει έχουμε να πούμε ότι το μυαλό τους είναι μικρότερο από ένα κόκκο βαμβακιού από τα χωράφια τους και το IQ τους χαμηλότερο και από τα γίδια και τα πρόβατα που έχουν στα μαντριά τους. Φαίνεται μάλλον ότι εκεί στο κάμπο αυτή τη φορά ο καύσωνας τους «βάρεσε» για τα καλά στο κεφάλι τους.

Κλείνοντας απλά τονίζουμε πως είμαστε περήφανοι που είμαστε οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ,της μοναδικής ομάδας στην Ελλάδα που κυνηγήθηκε με αυτό τον τρόπο από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο και κρατικούς παράγοντες, ανακόπτοντας βίαια και παράνομα μια μεγάλη ανοδική αγωνιστική πορεία. Όμως όλα σε αυτή τη ζωή, ΕΔΩ πληρώνονται...'Οσο για τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις που αναφέρονται ... τις περιμένουμε με αγωνία."







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...