Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ένταση στην Football League

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Ένωση Β’ Εθνικής


Ο Σπύρος Καλογιάννης ανανέωσε την παρουσία του στον προεδρικό θώκο.
Ο παράγοντας επανεξελέγη πρόεδρος του διοικητικού φορέα της δεύτερης κατηγορίας (η θητεία είναι διετής) με 24 ψήφους σε σύνολο 25 ψηφισάντων, δηλαδή σχεδόν ομόφωνα!

Σε ότι αφορά τις θέσεις των αντιπροέδρων εκεί εκλέχθηκαν οι Κώστας Παπαδόπουλος από τον Πιερικό (ήταν στο ίδιο πόστο) και ο Βασίλης Ανατολίτης από την Καλαμαριά (είναι το νέο πρόσωπο στο προεδρείο).


Κατά τα λοιπά υπήρξε ένταση καθώς ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βόλου αντέδρασε έντονα στην παρουσία του εκπροσώπου της Λάρισας στο συμβούλιο.

Ο κύριος Ξηρός χαρακτήρισε ως παράλογο το να υπάρχουν στην αίθουσα ομάδες που δεν έχουν γίνει ΠΑΕ, να ψηφίζουν τον πρόεδρο - τον οποίο χαρακτήρισε παράνομο- και μίλησε για διαδικασία η οποία είναι και αυτή παράνομη και κατέθεσε ένσταση.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στάθηκε στο θέμα της Λάρσας, η οποία αν και δεν έχει διαλυθεί η προηγούμενη ΠΑΕ προχωρά σε μεταγραφές και κάνει τον προγραμματισμό της με άνισους όρους, απέναντι σε ομάδες, οι οποίες έχουν πάρει τις αδειοδοτήσεις τους και προχωρούν με τον σωστό τρόπο για τη συμμετοχή στη Football League.


 Η κλήρωση της Football League θα πραγματοποιηθεί  στις 2 Σεπτεμβρίου.Η καθυστέρηση γίνεται σαφώς για διευκόλυνση των ομάδων που δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες συμμετοχής (Άρης ,Λάρισα, Ερμιονίδα,Άλιμος , Λαμία ,Αγροτικός Αστέρας).

Αναφορικά με την έναρξη των αγώνων, η εκκίνηση θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...