Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ισοπαλία με γκολάρα Πινάρες!

Ισόπαλο έληξε το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία ,αν και οι παίκτες ήταν εμφανώς κουρασμένοι.
Ο καιρός δεν βοήθησε ,αφού στο πρώτο ημίχρονο η βροχή ήταν δυνατή.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε μία ανούσια υπεροχή με τον Μέζα να είναι δραστήριος και τον Μπιτάνγκ να προσπαθεί.


Στο 90' ο Ολυμπιακός Πειραιώς άνοιξε το σκορ. Ο Μελς έξω από την περιοχή απέφυγε τον Χιτζίδη και με σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 91' ο Χιτζίδης εκτέλεσε φάουλ για να βγάλει τη μπάλα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Πινάρες στέλνοντας απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σκουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Τασιόπουλο και Ρούση ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν παρά την βροχή 400 φίλοι της ομάδας.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.:Κολίτσι, Καψιώτης (46' Ζέρης), Μαργαρίτης (46' Χιτζίδης), Γιαλούσης (75' Μπόρας), Μπάρμπας (46' Αρβανίτης), Κορνελάτος (46' Ρόκας), Μέζα (66' Αραπίτσας), Μαρτίνεθ (46' Πινάρες), Σαμαράς (46' Μπιτάνγκ), Νικολιάς (60' Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (80' Αλαμάνης).


Κ20 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: Στρέζος, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Βούρος, Καραχάλιος, Μανφάτης, Ανδρούτσος, Βέργος, Ψυχογιός, Τσιμίγκας.
Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι Ρέτζης, Ράτζα, Σαλταμάρας, Ηλιάδης, Μεγαρίτης, Σάλιακας, Παπουτζίδης, Ιγνατίδης, Μελς, Μακροστέργιος, Χατζάρας, Αμαραντίδης, Γαρεφαλάκης, Οτάτζου.
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...