Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Όποιος θέλει ας παρανομήσει...

Η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας άσκησε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της ΑΕΛ.Ανακοίνωση - απάντηση στην Λάρισα εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με αφορμή τη δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα ότι οι διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ ολοκληρώθηκαν. Έκανε λόγο για πολιτική του ρουσφετιού και σημείωσε ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας άσκησε ήδη προκαταρκτική εξέταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Σχετικά με αναρτήσεις επίσημες και ανεπίσημες από την πλευρά τις γειτόνισσας Λάρισας θα θέλαμε να διευκρινίσουμε για μία ακόμη φορά το εξής:

Με την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δεν μας χωρίζει τίποτα. Όμως θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι στην Ελλάδα του 2014 δεν γίνεται να εφαρμόζεται το λεγόμενο «δύο μέτρα και δύο σταθμά» μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Αλλωστε η πολιτική του ρουσφετιού έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει πρόβλημα με την παρανομία και να είναι σίγουροι όποιοι βάλουν τις υπογραφές τους σε παράνομες πράξεις ότι θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα.

Πληροφοριακά, για όσους δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 συνεχίζει να εμφανίζεται στα μητρώα του ΓΕΜΗ κάτι που σημαίνει ότι η εκκαθάριση δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπλέον για όσους δεν το γνωρίζουν, τους ενημερώνουμε ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας άσκησε ήδη προκαταρκτική εξέταση. Οπότε όποιος θέλει ας παρανομήσει…
»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...