Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΣΦΟΒ:Θωρακίστε την ομάδα!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΒΟΒ.Διαβάστε την...


"Φίλοι του Ολυμπιακού,

Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας της ομάδας μας και η Διοίκηση μεριμνά για την καλύτερη δυνατή μεταγραφική ενίσχυση.

Τους τελευταίους μήνες μαθαίνουμε και κοινοποιούνται γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου που δείχνουνε αφ’ ενός τη διάλυση και την ανυπαρξία των νόμων και των θεσμών και εφ’ ετέρου μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται αυτό που ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Από ΕΠΟ, από ΚΕΔ, από πράσινους χρεωκοπημένους προέδρους, από χοντρούς αχάριστους λιμανιέρηδες, από Μαρούπησες της Ε.Ε.Α. και από διάφορα άλλα λαμόγια και γυμνοσάλιαγκες. Η ΕΕΑ δεν μας χορηγούσε αδειοδότηση για τη Super League για ένα αρνητικό ισοζύγιο της χρονιάς της δίωξης. Η πιο υγιής ομάδα πλήρωνε κανονικά τις δόσεις σε ΙΚΑ, Εφορία και χωρίς να έχει έσοδα και αυτοί οι απίθανοι τύποι της ΕΕΑ, οι νοσταλγοί και οι δούλοι του Γερουλάνου, έκαναν ξανά το καθήκον τους. Νέο σκάνδαλο, νέα παράβαση εις βάρος μας.

Το κατεστημένο της Αθήνας κάθε φορά φροντίζει να μας στέλνει τους Σιδηρόπουλους και Αρετόπουλους. Η ΕΠΟ και η Super League δέχονται για μέλη τους ΠΑΕ που χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια και με χίλιες προσφυγές (όπως Πανιώνιος, ΟΦΗ, Γιάννενα). Η ΔΟΥ Λάρισας χορηγεί ΑΦΜ μέσα σε μια νύχτα, έτσι για την πλάκα.

Η Football League δέχεται σε συνελεύσεις ομάδες χωρίς ΑΦΜ και τους επιτρέπει να ψηφίζουνε και να έχουνε λόγο.

Έτσι λοιπόν έχει η κατάσταση.

Σ’ όλο αυτό το μέτωπο του πολέμου και των αδικιών, έχουμε την απάντηση.

1. Η Διοίκηση να θωρακίσει την ομάδα ώστε πάνω στο χορτάρι να λιώνουμε κάθε αντίπαλο και Σιδηρόπουλο. Φέτος χωρίς φανφάρες, χωρίς σουπερλιγκάτους παλαίμαχους και τσομπάνηδες (ευτυχώς φέτος τους μάζεψε η ΑΕΛ και τους χειροκροτάνε οι άμπαλοι Μονστεράδες), η Διοίκηση έφερε στην ομάδα ό, τι καλύτερο είχε η Football League, νέους φιλόδοξους παίκτες, νέα παιδιά από Super League και ξένους παικταράδες.

Ευελπιστούμε ότι η ομάδα το 2014 – 2015 θα είναι καλύτερη από την ομάδα 2009 – 2010, και η πιο νεανική και η πιο γρήγορη ομάδα όλου του πρωταθλήματος.

Επίσης η Διοίκηση να τρέξει μέχρι τέλους τις διώξεις, μηνύσεις, αγωγές κατά παντός υπευθύνου για τον αφανισμού της ομάδας μας το 2011. Έτσι θα ηρεμήσει η ψυχή μας, έτσι θα κλείσουνε οι πληγές μας και έτσι θα ξεχάσουμε.

2. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, η μεγάλη δύναμη του Συλλόγου, για αυτήν την ομάδα που μας έκανε περήφανους και ευτυχισμένους, με εγωισμό, πείσμα και πίστη θα σταθεί δίπλα στην ομάδα, να συσπειρωθεί και με ένθερμη προσπάθεια και ζήλο όλη τη χρονιά να ωθήσει και να βοηθήσει για την πολυπόθητη άνοδο. Ο στόχος των 3.000 εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να το θελήσουμε. Έχουμε και τη δυναμική αλλά και την υποχρέωση.

3. Το ΕΑΚ πρέπει να γίνει παλάτι. Να βρεθούνε κονδύλια, ιδιώτες, εταιρείες, κόσμος, εργολάβοι, εργατικό δυναμικό, ώστε μ’ ένα γήπεδο – κολαστήριο 15.000 – 17.000 θέσεων όλο σκεπαστό, να στέλνουμε το μήνυμα ότι εδώ όλοι θα προσκυνάνε και θα υποκλίνονται στο μεγαλείο του Ολυμπιακού Βόλου.

Με αυτό το τρίπτυχο, καλή και δυνατή ομάδα με ισχυρή Διοίκηση, κόσμο συσπειρωμένο, γερή και καυτή έδρα, θα μπορέσουμε να σηκώσουμε ασπίδα προστασίας, άμυνας και επίθεσης ενάντια στο κατεστημένο της Αθήνας.

Ο Ολυμπιακός μας έτσι θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής και θα διαπρέψει στην Super League και στην Ευρώπη.

Και αφήνουμε στους συμπαθείς γείτονες Λαρισαίους να διαχειρισθούνε τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, το χρέος τους που έχουνε και καλή συνάντηση.

Δικαιολογούμε την πίκρα τους, διότι εμείς τους βουλιάξαμε μέσα στο «μαντρί – γκαλ» με το 1 – 2. Και αν δεν υπήρχανε οι Γερουλάνοι, ίσως οι Λαρισαίοι να χαμογελούσανε και λίγο μέσα στην πίκρα τους, από τις πιθανές ήττες της ομάδας μας από… Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μίλαν, Αθλέτικο κ.λπ.

Όνειρα γλυκά γείτονες και καλά μπάνια.

Ι.Χα.
Η
Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...