Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

"Φτιάχνεται" ο Ολυμπιακός της Α1

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Καπουρνιώτη συνεχίζει το σχεδιασμό της στο πλαίσιο της δύσκολης χρονιάς που έρχεται στην Α1 Γυναικών.
 
 Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όσον αφορά στα μεταγραφικά, είναι να στραφούν σε λύσεις σίγουρες και γνώριμες προς αυτούς, εξασφαλίζοντας μια καλή πορεία στο πολύ δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά τη σχεδόν δεδομένη επιστροφή των Ταντουρόφσκα και Δεληγιάννη στο ρόστερ της ομάδας, έπεσε στο τραπέζι και το όνομα της Ραφαέλας Σουλτάνη. Η 23χρονη «κόμπο – γκαρντ», που πέρσι αγωνιζόταν στα Μελίσσια και στην Α2, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Με την επιστροφή Σουλτάνη στον Ολυμπιακό, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης θα έχει στη διάθεσή του ακόμα μια ποιοτική λύση στην περιφέρεια, στην προσπάθεια που θα γίνει για την παραμονή της ομάδας στη μεγαλύτερη εθνική κατηγορία της χώρας. Να υπενθυμίσουμε ότι η Α1 μπάσκετ Γυναικών ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση της ομάδα του Ολυμπιακού έχει οριστεί για τις 25 Αυγούστου.

Πηγή:Ταχυδρόμος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...