Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα από τον Ερασιτέχνη

μ.ε:
Ο πρόεδρος του Α.Σ.Ολυμπιακού καλεί τον ερυθρόλευκο κόσμο να βοηθήσει την γυναικεία ομάδα στην Α1 κατηγορία καλαθοσφαίρισης.
Η ανακοίνωση:

«Μια νέα πρόκληση υπάρχει για την ιστορική γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας , αφού μετά την εκπληκτική πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας και την άρνηση του Άρη Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στην Α1 Εθνική κατηγορία , επανέρχεται στην κατηγορία που της αξίζει δικαιωματικά .

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε , η πρόκληση αυτή φαντάζει μεγάλη και για μας που διαχειριζόμαστε τις τύχες του Συλλόγου.

Η συμμετοχή μας στην Α1 Κατηγορία δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα, δυσβάστακτα αυτή την περίοδο για τα οικονομικά του Συλλόγου λόγω των μεγάλων απαιτήσεων για μια αξιοπρεπή παρουσία.
Επειδή μέλημα μας είναι η όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία του τμήματος στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ θεωρούμε ότι όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα θα πρέπει έμπρακτα να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες της.

Για το λόγο αυτό καλούμε την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 19.00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος στον 2ο όροφο όλους όσους έχουν την δυνατότητα αλλά και την πρόθεση να βοηθήσουν το γυναικείο τμήμα Μπάσκετ, να συζητήσουμε για την μελλοντική πορεία του .
Η παρουσία σας και η βοήθεια σας θα είναι η επιβράβευση για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι αθλήτριες και ο προπονητής τους την περυσινή περίοδο.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και όλοι μαζί θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να ξαναζήσουμε τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος
.»                   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...