Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Θέλει Συνοικιακή ο Κόμνος

Ο Δημήτρης Κόμνος θέλει να γράψει το όνομά του με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Και αυτό αφού πρόκειται για τον πρώτο παίκτη στην ιστορία του βολιώτικου ποδοσφαίρου ,που με την θέλησή του θέλει να φύγει από την μεγάλη ομάδα της πόλης και να πάει στην συνοικία του Βόλου.

Το παράλογο σκεπτικό του παίκτη βασίζεται στην βραχυπρόθεσμη λογική να παίξει ,έστω και για λίγους μήνες στην Σούπερ Λίγκα.Βλέποντας μάλιστα με τον πατέρα του (που είναι και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή) τις μεταγραφές της συνοικιακής που...«σπάνε» τσιμέντα , η είσοδός του στην ενδεκάδα θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Βέβαια ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αναλογιστεί πως με την πράξη αυτή το μοναδικό που θα πετύχει είναι να γίνει πρωταγωνιστής σε έναν περιφερόμενο θίασο που θα προσφέρει άφθονο γέλιο με τους διασυρμούς που θα γνωρίζει κάθε Κυριακή.

Άλλωστε το γεγονός πως ουδείς ποδοσφαιριστής έφυγε με την θέλησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου για χάριν μιας ομάδας άγνωστης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της τελευταίας 50ετίας, μιλάει από μόνο του...
Να σημειωθεί πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.Σαφώς η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν πρόκειται να προβεί σε εξαγορά ποδοσφαιριστή ,αφού ακόμα δεν έχει πληρωθεί στον Ολυμπιακό ούτε το ζεστό νερό που έκλεβαν οι γείτονες για να πλένονται κατά την διάρκεια συν-παραμονής των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό. Άλλωστε το μοναδικό που απομένει για τους γείτονες μετά το αλησμόνητο περσινό ρεκόρ κράμπας σε ένα ημίχρονο, είναι να καταρρίψουν το ευρωπαϊκό ρεκόρ δανεικών παικτών σε μία ομάδα.
Έτσι η μοναδική λύση είναι να αποδεσμευτεί ο ποδοσφαιριστής χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα,κάτι που προβληματίζει τους διοικούντες της ΠΑΕ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...